TILMELD NYHEDSBREVET

– og få E-bogen “10 nemme hverdagsretter”

Peanutbutter kage i kop

En nem og hurtig lille kage hvis du blot skal lave til dig selv eller måske et par personer er peanutbutter kage i kop. Det tager maks 2 minutter fra du starter, til du kan sætte dig ned med en lækker og svampet kage, der virkelig smager intenst af peanutbutter.

Min datter Ellen er hjemme fra børnehave i dag, og hun er ikke helt på toppen, så jeg lavede sådan et par kopper til os. Det er ok at blive lidt forkælet når man er syg. Denne kage med kun 3 ingredienser er så nem og hurtig, at selv et barn faktisk kan lave den. Peanutbutter, æg og sukker, og så er du kørende. Den bliver bagt i en kop i mikrovnen, den samme kop som du blander ingredienserne i, så der er også minimal opvask.

Det er så nemt at lave kager i kop i mikroovnen, men da mikroovne er forskellige skal du huske at holde godt øje. Den skal kun lige være færdigbagt, giv den ikke længere tid, så kan den blive tør.

Peanutbutter kage i kop - Nem opskrift på kager i kop med peanutbutter - laves i mikroovn
Peanutbutter kage i kop - Nem opskrift på kager i kop med peanutbutter - laves i mikroovn

Peanutbutter kage i kop opskrift

Her er min opskrift på en meget nem kage i kop. Du skal ikke prøve den hvis du ikke er vild med peanutbutter, det er nemlig hvad denne kage smager af – på den gode måde. Den er lækker og luftig, og vigtigst af alt – alt for nem til at lade være. Kom lidt chokolade på toppen, og du har en lækker sneakerskage i kop.

Jeg kan godt lige at bruge den chunky peanutbutter, da det er så lækkert med lidt peanutknas i kagen. Men alle slags kan bruges.

Peanutbutter kage i kop - Nem opskrift på kager i kop med peanutbutter - laves i mikroovn
Udskriv Pin
5 fra 1 stemme

Peanutbutter kage i kop

Nem og hurtig kage med intens peanutsmag på kun 2 min
Ret Dessert, Snack
Køkken Amerikansk
Keyword Kage
Forb. tid 1 minute
Tilb. tid 1 minute
Portioner 1 person

Ingredienser

  • 3 spsk peanutbutter
  • 1 spsk sukker
  • 1 æg

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienser i en mikroovnsegnet kop. Mix det til en ensartet masse med en gaffel. Bag kagen i cirka 60 sekunder ved fuld effekt. Spis straks.
Har du prøvet denne opskrift?Nævn os på dit billede med @madformadelskere brug #madformadelskere!

Vil du prøve andre kager i kop, så kan jeg anbefale dig at prøve kanelsnegl i kop, banankage i kop eller kanelkage i kop.

Se også alle vores opskrifter på nemme kager i kop i mikroovnen.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

Pebernødder - Opskrift på hjemmelavede pebernødder - gammeldags hvide hjemmebagte pebernødder

Pebernødder

Opskrift »
shares