Peanutbutter kage i kop

En nem og hurtig lille kage hvis du blot skal lave til dig selv eller måske et par personer er peanutbutter kage i kop. Det tager maks 2 minutter fra du starter, til du kan sætte dig ned med en lækker og svampet kage, der virkelig smager intenst af peanutbutter.

Min datter Ellen er hjemme fra børnehave i dag, og hun er ikke helt på toppen, så jeg lavede sådan et par kopper til os. Det er ok at blive lidt forkælet når man er syg. Denne kage med kun 3 ingredienser er så nem og hurtig, at selv et barn faktisk kan lave den. Peanutbutter, æg og sukker, og så er du kørende. Den bliver bagt i en kop i mikrovnen, den samme kop som du blander ingredienserne i, så der er også minimal opvask.

Det er så nemt at lave kager i kop i mikroovnen, men da mikroovne er forskellige skal du huske at holde godt øje. Den skal kun lige være færdigbagt, giv den ikke længere tid, så kan den blive tør.

Peanutbutter kage i kop - Nem opskrift på kager i kop med peanutbutter - laves i mikroovn
Peanutbutter kage i kop - Nem opskrift på kager i kop med peanutbutter - laves i mikroovn

Peanutbutter kage i kop opskrift

Her er min opskrift på en meget nem kage i kop. Du skal ikke prøve den hvis du ikke er vild med peanutbutter, det er nemlig hvad denne kage smager af – på den gode måde. Den er lækker og luftig, og vigtigst af alt – alt for nem til at lade være. Kom lidt chokolade på toppen, og du har en lækker sneakerskage i kop.

Jeg kan godt lige at bruge den chunky peanutbutter, da det er så lækkert med lidt peanutknas i kagen. Men alle slags kan bruges.

Peanutbutter kage i kop - Nem opskrift på kager i kop med peanutbutter - laves i mikroovn
Udskriv Pin
5 fra 1 stemme

Peanutbutter kage i kop

Nem og hurtig kage med intens peanutsmag på kun 2 min
Ret Dessert, Snack
Køkken Amerikansk
Keyword Kage
Forb. tid 1 minute
Tilb. tid 1 minute
Portioner 1 person

Ingredienser

  • 3 spsk peanutbutter
  • 1 spsk sukker
  • 1 æg

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienser i en mikroovnsegnet kop. Mix det til en ensartet masse med en gaffel. Bag kagen i cirka 60 sekunder ved fuld effekt. Spis straks.
Har du prøvet denne opskrift?Nævn os på dit billede med @madformadelskere brug #madformadelskere!

Vil du prøve andre kager i kop, så kan jeg anbefale dig at prøve kanelsnegl i kop, banankage i kop eller kanelkage i kop.

Se også alle vores opskrifter på nemme kager i kop i mikroovnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares