Kage i kop

Det er både nemt og sjovt at lave en kage i kop. I langt de fleste tilfælde kan du nemlig stå med en lækker hurtig kage på 5 minutter. Det vil sige at du kan få noget lækkert til den søde tand, og en skøn duft af kage i huset hurtigere end nu kan nå i brugsen efter en hindbærroulade, og så smager disse kager tilmed meget bedre.

Kage i mikroovn

Disse kopkager bages i mikroovnen. Det er derfor de kan laves på under 5 minutter. Det er nok ikke noget der betyder det store for smagen, de smager nemlig super godt. Det vigtige er at de ikke får for længe i mikrobølgeovnen.

Det er bedre at give dem lidt for kort tid. Tjekke om de er gennembagte og så give dem 10 sekunder mere hvis de ikke er færdige. Med tiden vil du også lære hvor længe de forskellige kager skal have, det afhænger nemlig også lidt af din mikroovn og hvilken effekt den kan komme op på. Jeg bager alle kagerne her ved fuld effekt.

Børnevenlig kage

Vi laver ret ofte kage i kop herhjemme – måske lidt oftere end jeg er glad for at indrømme. De er nemlig super børnevenlige på flere måder. For det første er størrelsen god, og de ved at når de er færdige, ja så er det slut ;) Derudover så er de virkelig nemme at lave, og børnene kan nemt selv røre en kage sammen. Sidst men ikke mindst så er der ikke langt fra tanke til færdig kage, og det er jo noget der giver bonuspoint hos lidt utålmodige børn og barnlige sjæle.

Kage i kop uden æg

Leder du efter kage uden æg? Så kan du roligt prøve disse opskrifter på kage i kop, de er nemlig i langt de fleste tilfælde uden æg, og kan derfor spises af de fleste.

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar på opskriften, giv antal stjerner og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Kage i kop opskrift

Her finder du vores opskrifter på forskellige måder du kan lave en kage i en kop. Opskrifterne er alle efterprøvede og virkelig lækre hvis vi selv skal sige det! Det er alle gode bud på en hurtig kage i mikroovnen, til de dage hvor det skal gå stærkt og den lille lækkersult melder sig på banen. Kage bagt i mikroovnen behøver slet ikke være kedeligt, og der er så mange muligheder i forhold til smag.

kanelsnegl i kop - opskrift på blød og svampet kanelsnegl i mikroovn

Kanelsnegl i kop – hurtig og lækker kage i kop!

Gå til opskriften »