Populært:

Oreo kage i kop

3.82

/5

3 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

3.82

/5

3 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Det er nemt og sjovt at bage kage i en kop i mikroovnen. Oreo kage i kop er ingen undtagelse. Den smager dejligt af en blanding af oreos og hvid chokolade, det er virkelig lækkert.

Herhjemme elsker vi oreos, der er noget helt specielt over den kiks, eller småkage er det nok nærmere. Sådan et par oreos med et stort glas kold mælk er virkelig godt – det er både børn og voksne enige om herhjemme. Denne opskrift er en lun kage der tilberedes på under 5 minutter i mikroovnen. Det er så nemt at det faktisk er svært at lade være, og det er endnu mere svært at lade være med at lave en mere når man har spist den første.

Det er sådan en kage man kan ty til når den lille lækkersult melder sig en sen aften, eller på en dag hvor man er alene hjemme.

dejlig opskrift på en sjov og velsmagende oreo kage i kop. Find opskriften her
dejlig opskrift på en sjov og velsmagende oreo kage i kop. Find opskriften her

Oreo kage i kop opskrift

Her er mit bud på en lækker kage i kop til 1 person. Den er hurtig og nem, så du kan jo altid lave en mere hvis du bliver glad for den. Jeg har brugt chokoladeknapper af hvid chokolade, men hakket hvid chokolade fungerer lige så godt.

dejlig opskrift på en sjov og velsmagende oreo kage i kop. Find opskriften her
3.82 fra 16 stemmer

Oreo kage i kop opskrift

Nem og hurtig kage når den lille lækkersult melder sig!
Udskriv Pin
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 1 minute
Samlet tid 3 minutter
Ret Dessert, Snack
Antal 1 person

Ingredienser

 • 1/2 dl hvide chokoladeknapper, eller hakket hvid chokolade
 • 3 spsk sødmælk
 • 4 spsk hvedemel
 • 1/4 tsk bagepulver
 • 1/2 spsk olie
 • 3 oreokiks

Sådan gør du

 • Bland mælk og hvide chokoladeknapper i en kop der kan tåle at komme i mikroovn. Giv den ca. 30-40 sekunder i mikroovnen på fuld effekt, og rør godt rundt indtil chokoladen er helt smeltet.
 • Bland mel, bagepulver og olie i, og rør indtil dejen er helt jævn.
 • Knus 2 1/2 oreokiks fint (gem den sidste halve til pynt) og kom kikse-smulder ned i koppen og bland det hele godt sammen.
 • Bag kagen i koppen i mikroovnen i 45-60 sekunder på fuld effekt, pas på den ikke får for meget så bliver den hård. Den skal kun lige være færdigbagt i midten – her tager det kun 45 sekunder. 
 • Pynt med den sidste 1/2 oreo, og spis kagen af koppen med en teske mens den stadig er lun.

Hvad skal du huske til næste gang?Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Jeg er blevet lidt fan af det her koncept med kager i kop, der tilberedes i mikroovnen. Det er bare så nemt – faktisk også lidt for nemt at lave en mere.

Vil du prøve en anden kage i kop, så smut over og tag et kig på Kanelsnegl i kop den er nemlig også helt vildt god hvis jeg selv skal sige det. Du kan her se alle vores opskrifter på kage i kop. Fælles for alle disse kager er, at de er beregnet til 1 person, laves i en kop og tilberedes i koppen i mikroovnen. Det er da smart – samtidig tager de maks. 5 minutter at lave.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering

Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.