TILMELD NYHEDSBREVET

– og få E-bogen “10 nemme hverdagsretter”

Kanelsnegl i kop – hurtig og lækker kage i kop!

Måske ved du allerede at man kan bage kage i mikroovn i en kop, men har du nogen sinde set en kanelsnegl i kop bagt i mikroovn på under 5 minutter fra start til du kan sætte dig ned og spise? Hvis ikke, er du med garanti gået glip af noget. Denne kanelsnegl er ikke bare hurtig og nem, men også virkelig lækker og uimodståelig.

Kender du det der når man er alene hjemme og har lyst til noget sødt? Eller måske er resten af familien gået i seng og du sidder stadig oppe for at se resten af filmen, og trænger til lidt kage – i disse tilfælde er denne kage din redning. Kanelsnegl i kop er nemlig så hurtigt og nemt at det kan være svært at lade være.

Herhjemme er både børn og voksne vilde med kagen. Og det er heldigvis sådan en man kan sætte børnene til selv at røre sammen hvis de får lyst til den, det er nemlig bare at røre alle ingredienser til dejen sammen, og røre toppingen sammen og smelte den – komme toppingen på dejen og bage den 45-60 sekunder i mikroovnen. Top med lidt glasur og spis lun og lækker! Det der med kage i mikroovn er nu virkelig gud opfindelse til travle mødre fra craver kage!

kanelsnegl i kop - opskrift på blød og svampet kanelsnegl i mikroovn
kanelsnegl i kop - opskrift på blød og svampet kanelsnegl i mikroovn

Kanelsnegl i kop opskrift

Her får du den nemmeste opskrift på en lækker kanelsnegl du nogensinde vil se. 5 minutter kan du lave den på fra start til slut, og så er du klar til at sætte tænderne i en lun kanelsnegl.

Jeg skal dog advare om at disse snegle kan være stærkt vanedannende, så er du ikke har til det, så vil jeg anbefale dig at lade være med at prøve 😉 Jeg må indrømme at jeg nok laver dem lidt for ofte.

kanelsnegl i kop - opskrift på blød og svampet kanelsnegl i mikroovn
Udskriv Pin
4.67 fra 3 stemmer

Kanelsnegl i kop

Hurtig og lækker kanelsnegl på under 5 min!
Ret Dessert, Snack
Keyword Kage, Mikroovn
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 1 minute
Samlet tid 3 minutter
Portioner 1 person

Ingredienser

Dej

 • 4 spsk hvedemel
 • 1 spsk sukker
 • 1/4 tsk bagepulver
 • 1/4 tsk kardemomme
 • 3 spsk mælk
 • 1/2 spsk olie

Kaneltopping

 • 1 1/2 spsk brun farin
 • 1/2 spsk smør
 • 1/2 tsk kanel

Glasur

 • 1 spsk flormelis
 • vand

Fremgangsmåde

 • Bland alle ingredienser til dejen i en mikroovnsegnet skål – jeg bruger en lille ramakin, en kop kan også bruges. Konsistensen skal være jævn men meget blød dej – hold evt. lidt igen med melet indtil du har rørt dejen sammen for at se om du behøver det hele. 
  kanelsnegl i kop tekstur
 • Bland alle ingredienser til kaneltopping i en anden mikroovnsegnet skål, og giv det 30 sekunder i mikroovnen, rør en gang undervejs. Det skal smelte helt sammen.
 • Lav en spiral med kaneltopping på toppen af dejen, brug en teske – det gør ikke noget det ikke er helt præcist, den får alligevel glasur ovenpå.
 • Bag din kanelsnegl 45-60 sekunder i mikroovnen på fuld effekt – her skal den kun have 45 sekunder, men det afhænger lidt af din mikroovn.
 • I mens sneglen bages, rører du flormelis med et par dråber vand. 
 • Når kagen er færdigbagt, laver du en spiral med glasur på toppen. Brug enten en teske eller en sprøjtepose hvis du vil være mere præcis – den smager dejligt på begge måder.
Har du prøvet denne opskrift?Nævn os på dit billede med @madformadelskere brug #madformadelskere!

Vil du prøve en anden kage i kop, så prøv Oreo kage i kop – den er også virkelig godt. Prøv også vores opskrift på traditionelle kanelsnegle med glasur

❤️ Har du prøvet denne opskrift? 
Vi vil rigtig gerne høre hvordan din ret blev. Læg en kommentar og antal stjerner herunder, og del dit billede med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

Kartofler i ovn - Opskrift på små sprøde odvkartofler med rosmarin og hvidløg

Sprøde kartofler i ovn

Opskrift »
shares