Populært:

Madformadelskere / Søde sager / Kage i kop / Kanelsnegl i kop – hurtig og lækker kage i kop!

Kanelsnegl i kop – hurtig og lækker kage i kop!

3.32

/5

3 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

3.32

/5

3 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Måske ved du allerede at man kan bage kage i mikroovn i en kop, men har du nogen sinde set en kanelsnegl i kop bagt i mikroovn på under 5 minutter fra start til du kan sætte dig ned og spise? Hvis ikke, er du med garanti gået glip af noget. Denne kanelsnegl er ikke bare hurtig og nem, men også virkelig lækker og uimodståelig.

Kender du det der når man er alene hjemme og har lyst til noget sødt? Eller måske er resten af familien gået i seng og du sidder stadig oppe for at se resten af filmen, og trænger til lidt kage – i disse tilfælde er denne kage din redning. Kanelsnegl i kop er nemlig så hurtigt og nemt at det kan være svært at lade være.

Herhjemme er både børn og voksne vilde med kagen. Og det er heldigvis sådan en man kan sætte børnene til selv at røre sammen hvis de får lyst til den, det er nemlig bare at røre alle ingredienser til dejen sammen, og røre toppingen sammen og smelte den – komme toppingen på dejen og bage den 45-60 sekunder i mikroovnen. Top med lidt glasur og spis lun og lækker! Det der med kage i mikroovn er nu virkelig gud opfindelse til travle mødre fra craver kage!

kanelsnegl i kop - opskrift på blød og svampet kanelsnegl i mikroovn
kanelsnegl i kop - opskrift på blød og svampet kanelsnegl i mikroovn

Kanelsnegl i kop opskrift

Her får du den nemmeste opskrift på en lækker kanelsnegl du nogensinde vil se. 5 minutter kan du lave den på fra start til slut, og så er du klar til at sætte tænderne i en lun kanelsnegl.

Jeg skal dog advare om at disse snegle kan være stærkt vanedannende, så er du ikke har til det, så vil jeg anbefale dig at lade være med at prøve 😉 Jeg må indrømme at jeg nok laver dem lidt for ofte.

kanelsnegl i kop - opskrift på blød og svampet kanelsnegl i mikroovn
3.32 fra 58 stemmer

Kanelsnegl i kop

Hurtig og lækker kanelsnegl på under 5 min!
Udskriv Pin
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 1 minute
Samlet tid 3 minutter
Ret Dessert, Snack
Antal 1 person

Ingredienser

Dej

 • 4 spsk hvedemel
 • 1 spsk sukker
 • 1/4 tsk bagepulver
 • 1/4 tsk kardemomme
 • 3 spsk mælk
 • 1/2 spsk olie

Kaneltopping

 • 1 1/2 spsk brun farin
 • 1/2 spsk smør
 • 1/2 tsk kanel

Glasur

 • 1 spsk flormelis
 • vand

Sådan gør du

 • Bland alle ingredienser til dejen i en mikroovnsegnet skål – jeg bruger en lille ramakin, en kop kan også bruges. Konsistensen skal være jævn men meget blød dej – hold evt. lidt igen med melet indtil du har rørt dejen sammen for at se om du behøver det hele. 
  kanelsnegl i kop tekstur
 • Bland alle ingredienser til kaneltopping i en anden mikroovnsegnet skål, og giv det 30 sekunder i mikroovnen, rør en gang undervejs. Det skal smelte helt sammen.
 • Lav en spiral med kaneltopping på toppen af dejen, brug en teske – det gør ikke noget det ikke er helt præcist, den får alligevel glasur ovenpå.
 • Bag din kanelsnegl 45-60 sekunder i mikroovnen på fuld effekt – her skal den kun have 45 sekunder, men det afhænger lidt af din mikroovn.
 • I mens sneglen bages, rører du flormelis med et par dråber vand. 
 • Når kagen er færdigbagt, laver du en spiral med glasur på toppen. Brug enten en teske eller en sprøjtepose hvis du vil være mere præcis – den smager dejligt på begge måder.

Hvad skal du huske til næste gang?Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Vil du prøve en anden kage i kop, så prøv Oreo kage i kop – den er også virkelig godt. Prøv også vores opskrift på traditionelle kanelsnegle med glasur

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

12 kommentarer til “Kanelsnegl i kop – hurtig og lækker kage i kop!”

  • Mon ikke det tager kortere tid for dig næste gang du skal lave den, jeg kan nærmest lave den i søvne nu 😉 Haha

   Svar
 1. 3 stars
  Min kanelsnegls kop blev meget mislykket, men smagte godt!

  Dejen krævede meget mere end et minut, for den var helt ubagt efter 60 sek.
  Ved du hvorfor?

  Min mikrobølgeovns grader var på 750 grader. Er det for lidt?

  Hvordan kan du lave den flotte spiral? (min spiral blev mere en samlet bunke jord)

  Svar
  • Hej Gudrun

   Jeg giver min 60 sekunder ved 1000 watt i mikrobølgeovnen, så hvis din står på 750 watt vil det tage længere tid. Kan du skrue op? Den skal helst laves ved fuld effekt.

   Spiralen laver jeg med en teske rundt i dejen, det er ikke nemt men øvelse gør mester.
   Godt at høre at den smagte godt selvom udseendet ikke var helt i top 😉

   Mvh Tina

   Svar
 2. Min kanelsnegl blev meget kompakt. Min kage krævede meget mere i ovnen end 60 sek. Hvordan skal konsistensen på kaneltopping være?

  Svar
  • Hej Birgitte

   Har du skruet helt op for effekten på din mikrobølgeovn? Min giver jeg 60 sekunder ved 1000 watt. Men den bliver meget kompakt og hård hvis den får for lang tid, så pas på med tiden 🙂

   Konsistensen på toppingen når du kommer den på er helt flydende smør med sukkerkorn i, som smelter sammen med kagen når den “bages” efterfølgende.

   Mvh Tina

   Svar
 3. 5 stars
  Min søn på 14 har efterhånden prøvet alle opskrifter der findes på nettet, på kage i en kop – og det lykkes bare aldrig rigtig at få en lækker kage ud af det. Han elsker kanelsnegle, så da vi fandt denne, gik han igang. 10 minutter efter havde han en lækker kage som smagte godt *sagde han😄 så tak for opskriften den bliver helt klart brugt igen.

  Svar
  • Hej Gitte

   Tak for din og din søns feedback 😍
   Vi er glade for at han kunne lide den.

   Mvh Tina

   Svar
 4. Hej,
  Når man nu er så uheldig ikke at have en microovn kan denne kanelkage i en kop så også varmes i oven? Samme fremgangsmåde bare en anden tid og temperatur i ovnen.
  Kan man?
  Det håber jeg

  Hilsen
  Lisbet

  Svar
  • Hej Lisbet

   Jeg har ikke selv prøvet at bage den i ovnen, så jeg kan desværre ikke fortælle dig hvor længe den skal have. Så der må du prøve dig frem.

   Mvh Tina

   Svar

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering

Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.