Hurtig og lækker kanelsnegl på under 5 min. Kagen bliver bagt i mikroovnen, og opskriften er så nem at du sagtens kan sætte børn til at lave den. Sådan en lun snegl med glasur smager altså skønt.
Forb. tid 3 minuttermin
Tilb. tid 2 minuttermin
Samlet tid 5 minuttermin
Antal 1person
Ingredienser
Dej
4spskhvedemel
1spsksukker
¼tskbagepulver
¼tskkardemomme
3spskmælk
½spskolie
Kaneltopping
1 ½spskbrun farin
½spsksmør
½tskkanel
Glasur
1spskflormelis
vand
Sådan gør du
Bland alle ingredienser til kaneltopping i en mikroovnsegnet skål, og giv det 30 sekunder i mikroovnen, rør en gang undervejs. Det skal smelte helt sammen.
1 ½ spsk brun farin, ½ spsk smør, ½ tsk kanel
Bland alle ingredienser til dejen i en mikroovnsegnet skål - jeg bruger en lille ramakin, en kop kan også bruges. Konsistensen skal være jævn men meget blød dej - hold evt. lidt igen med melet indtil du har rørt dejen sammen for at se om du behøver det hele.
Lav en spiral med kaneltopping på toppen af dejen, brug en teske - det gør ikke noget det ikke er helt præcist, den får alligevel glasur ovenpå.
Bag din kanelsnegl 45-60 sekunder i mikroovnen på fuld effekt - her skal den kun have 45 sekunder ved 1000 watt, men det afhænger lidt af din mikroovn.
I mens sneglen bages, rører du flormelis med et par dråber vand.
1 spsk flormelis, vand
Når kagen er færdigbagt, laver du en spiral med glasur på toppen. Brug enten en teske eller en sprøjtepose hvis du vil være mere præcis - den smager dejligt på begge måder.