Madformadelskere / Nytår / Wagyu til nytår

Wagyu til nytår


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Annonce – Dette indlæg er lavet i samarbejde med Wagyupusher.dk.

Nytåret nærmer sig, og hvis du er lige så glad for god mad som vi er, så er du nok allerede ved at overveje hvad du skal sætte tænderne i nytårsaften. Derfor vil vi i dag komme med lidt inspiration til dig, vi har nemlig prøvesmagt nytårsmenuen fra Wagyupusher.dk

4 retter for madelskere

Nyrårsmenuen fra Wagyupusher består af 4 retter:

Appetizer:

  • 1 dåse Gold Imperial Caviar (30g)
  • 4 stk. blinis

Forret:

  • Wagyu sashimi MBS 4-5 (50g) med hjemmelavet brunet smørmayo og trøffel (10g)

Hovedret:

  • Wagyu ribeye MBS 6-7 (300g) med trøffel flødekartofler (300g) og hjemmelavet rødvinssauce (2 dl) lavet på wagyu-fond

Dessert:

  • Hjemmelavet chokolademousse

Da vi jo var lidt tidligt ude, fik vi ikke mulighed for at smage chokolademoussen, da de stadig arbejder på den perfekte opskrift, så artiklen her baserer sig på de 3 andre retter. Jeg er dog også i tvivl om vi overhovedet ville have kunne spise chokolademousse ovenpå de andre retter.

Caviar og blinis

Appetizeren består af blinis med caviar. Det er en skøn appetizer, som du kan servere til dronnings nytårstale med et godt glas bobler. Herhjemme elskede i sær vores mindste madelsker Ellen caviaren, det var virkelig lige noget for hende.

caviar og blinis som appetizer til nytår

Wagyu sashimi med trøfler

Forretten består af Wagyu sashimi med brunet smør mayo og trøfler. Det smagte simpelthen fantastisk! Sashimien skal bare lige brunes af på en meget varm pande, og så er du klar til at anrette forretten.

wagyu sashimi med brunet smør mayo og trøfler

Wagyu ribeye med trøffelflødekartofler

“Det er verdens bedste flødekartofler”, var kommentarer fra Johannes da han prøvesmagte de cremede flødekartofler med trøffel. Det var lige efter hans smag, og trøflen bidragede med den karakteristiske umamismag, som bare løftede flødekartoflerne til helt nye højder.

De passede perfekt til en lækker stegt wagyu ribeye og den meget koncentrerede rødvinssauce som også følger med menuen. En lækker hovedret, som hele familien herhjemme var vilde med. Det eneste vi måske ville have ændret selv, var at tilføje et grønt element, for at få lidt modspil til den lidt tunge ret. Smagen, konsistenserne og kvaliteten af kødet, var helt i top, og bestemt noget vi gerne ville servere til nytår selv.

wagyu ribeye med trøffelflødekartofler og rødvinssauce

Luksus og overdådigt

Konklusionen på denne prøvesmagning er vist, at du skal bestille en nytårsmenu hos Wagyupusher hvis du vil have en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Det er luksus og god kvalitet ud over alle grænser.

Hvis du endnu ikke har været så heldig at få lov til at prøve det smagfulde Wagyukød, så er nytårsaften en rigtig god anledning. Ved at bestille nytårsmenuen, får du altså rigtig meget for pengene, og du får mulighed for både at smage ribeye, sashimi, trøfler og selvfølgelig deres lækre caviar. En nytårsmenu koster 995 kr, og det er en super god pris i forhold til hvor meget du får for pengene.

Hos Wagyupusher får du altså ren luksus og gourmetmad, men ikke i de små portion vi tit ser. Hovedretten er det jeg vil kalde en rigtig “mandeportion”, så du skal ikke være bange for ikke at blive mæt. Så hvad enten du skal hygge med gode venner til nytår eller forkæle familien lidt ekstra, så smut forbi Wagyupusher og bestil deres nytårsmenu.

Bestil din nytårsmenu hos Wagyupusher her

Du kan vælge selv at afhente din nytårsmad eller du kan få den sendt direkte til døren, så bliver det ikke meget nemmere!

Julegave til madelskere

Det er jo ingen hemmelighed at vi er helt vilde med kødet fra Wagyupusher, men nu kan du faktisk blive endnu bedre til at tilberede det selv.

Jacob Jørgsholm, som er en af personerne bag Wagyupusher, har nemlig skrevet en kogebog, der kan tage dig i hånden når du skal kaste dig ud i tilberedningen af Wagyukød.

Vi er så heldige at vi har fået et eksemplar tilsendt, og det er en virkelig flot kogebog. Den er fyldt med lækker mad for dig der gerne vil lave mad lidt ud over det sædvanlige hjemme i dit eget køkken.

Det er en perfekt julegave til madelskeren, og så kan du måske kombinere det med et gavekort til wagyupusher, så modtageren kan købe et stykke kød også. Det var en gave jeg godt gad at modtage!

wagyu kogebog af Jacob Jørgsholm

Vores opskrifter med Wagyukød

Hvad skal du servere for din familie eller dine gæster til nytår?

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.