Indhold

Tomatsalsa med løvstikke og persille

Indhold

En frisk lille tomatsalsa, lad os bare kalde den en Nordisk salsa!. Der passer perfekt som tilbehør til grillet kød eller på et stykke lækkert ristet brød. Vi har fået den hjemme hos mine forældre i mange år og nu deler jeg opskriften med Jer.

Vi elsker at spise denne tomatsalsa på et stykke ristet flute, der måske lige er gnedet med lidt frisk hvidløg. Det er bare guf. Hvis du vil prøve at bage dit eget brød til denne salsa, så prøv vores nemme sprøde flutes. De er helt perfekte til tomaterne.

Tomatsalsa med løvstikke og persille2

Tomatsalsa opskrift

Her er en ultra nem opskrift på en frisk salsa med tomat, løvstikke og persille. Den kan spises til stort set alt, fx tacos, nachos, på ristet brød, til kød og lige hvordan du selv synes. Den er nem at lave, og den kan sagtens stå og trække nogle timer i køleskabet inden den serveres.

0 fra 0 stemmer

Tomatsalsa opskrift

Nem opskrift på en nordisk salsa med løvstikke
Opskrift lavet af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 15 min
Ret Tilbehør
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g tomater
  • 1 dl løvstikke
  • 1 dl persille
  • 1/2 dl olivenolie
  • 3 spsk æbleeddike
  • Salt og peber, efter smag

Sådan gør du

  • Skær tomaterne i tern og kom dem i en skål sammen med finthakket persille og løvstikke. Tilsæt resten af ingredienserne, rør rundt og smag til med salt og peber.
Vilkår for beregning af ernæringsdata
KEYWORDS / SØGEORD Salsa
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Prøv også: Tomatpesto eller bagte cherrytomater på stilk.

Tips og tricks til tomatsalsa

  • Brug de krydderurter du bedst kan lide, hvis du ikke er til løvstikke, kan den skiftes ud med basilikum.
  • Lav gerne salsaen i god tid inden den skal serveres. Den smager endnu bedre når den har trukket lidt i køleskabet inden den serveres.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Rasmus Juul Møller

Rasmus Juul Møller

Rasmus er familiefar og madelsker med stort M. Han elsker at stå bag grillen eller pizzaovnen og servere mad, som familie og venner elsker at spise. Rasmus er uddannet teknisk designer, og hans kreativitet ses også i køkkenet, hvor han elsker at frembringe nye retter og kombinationer, der får smagsløgene til at synge. Han elsker gadgets og mad der kan grilles, laves i sous vide eller med noget nyt sejt udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering
Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg