TILMELD NYHEDSBREVET

– og få E-bogen “10 nemme hverdagsretter”

Lækker tomatpesto

Drivhusene bugner lige nu med lækre tomater, derfor har vi brugt nogle af tomaterne på en lækker tomatpesto. Først skal tomaterne tørres, her har vi givet dem 12-18 timer i tørremaskinen. Hvis man ikke har en tørre maskine, kan 4-5 timer i ovnen ved lav varme gøre det. Pestoen er rigtig let at lave og smager helt fantastisk på et stykke ristet brød gnedet med lidt hvidløg.

tomatpesto

tomatpesto2

Ingredienser:
250g semidried tomatoes
60g parmesan
40g ristede pinjekerner
1 håndfuld basilikum
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg
2 tsk. salt

Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne hældes i en blender og blendes godt sammen. Tilsæt evt. mere olie til du får den ønskede konsistens. Smag til med salt.

Pestoen kan opbevares i køleskabet, dæk den med olivenolie på toppen så holder den sig fint en uges tid. Så længe når den dog ikke at stå herhjemme.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares