Lækker tomatpesto

Drivhusene bugner lige nu med lækre tomater, derfor har vi brugt nogle af tomaterne på en lækker tomatpesto. Først skal tomaterne tørres, her har vi givet dem 12-18 timer i tørremaskinen. Hvis man ikke har en tørre maskine, kan 4-5 timer i ovnen ved lav varme gøre det. Pestoen er rigtig let at lave og smager helt fantastisk på et stykke ristet brød gnedet med lidt hvidløg.

tomatpesto

tomatpesto2

Ingredienser:
250g semidried tomatoes
60g parmesan
40g ristede pinjekerner
1 håndfuld basilikum
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg
2 tsk. salt

Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne hældes i en blender og blendes godt sammen. Tilsæt evt. mere olie til du får den ønskede konsistens. Smag til med salt.

Pestoen kan opbevares i køleskabet, dæk den med olivenolie på toppen så holder den sig fint en uges tid. Så længe når den dog ikke at stå herhjemme.

Velbekomme.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Reader Interactions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - nem hverdagsmad for hele familien

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares