Populært:

Madformadelskere / Sous Vide / Glaseret hamburgerryg sous vide

Glaseret hamburgerryg sous vide


Photo of author

Af: Rasmus Juul Møller

Udgivet:

Photo of author

Rasmus Juul Møller

Er du også træt af tør og kedelig hamburgerryg, så er hamburgerryg sous vide sikkert også noget for dig. Vi er svært glade at at lave sous vide hamburgerryg, fordi det giver et saftigt og meget lækkert stykke kød, som ellers tit har tendens til at blive overtilberedt og tørt og kedeligt.

Når dit kød er færdigt, kan du vælge om du vil lave en glaseret hamburgerryg, eller blot servere den som den er. Vi elsker simpelthen at glasere den, så det er det du kan se på billederne her, og som fremgår af opskriften.

glaseret hamburgerryg sous vide opskrift og temperatur
glaseret hamburgerryg sous vide opskrift og temperatur

Hamburgerryg sous vide opskrift

Her er den opskrift vi bruger når vi laver vores hamburgerryg. Hvis du ikke vil have den glaseret, springer du selvfølgelig bare det trin over, og serverer den direkte efter tilberedning i sous vide karet. Begge dele smager rigtig godt.

glaseret hamburgerryg sous vide opskrift og temperatur
5 fra 1 stemme

Hambugerryg sous vide opskrift

Saftig og mør hamburgerryg hver gang!
Opskrift af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Samlet tid 7 timer
Ret Hovedret, Hverdagsmad
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg hamburgerryg
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk brun farin
  • 1/2 spsk rasp, kan udelades

Sådan gør du

  • Start med at varme sous vide badet op til 65 grader.
  • Kom hamburgerryggen i en vakuumpose, vakuumer og forsejl posen.
  • Nu skal hamburgerryggen have 6 – 7 timer ved 65 grader.
  • Forbered glaseringen ved at blande brun farin, dijon sennep samt rasp i en lille skål. Bland det grundigt sammen og stil det til siden.
  • Når hamburgerryggen er færdig tages den ud af posen og tørres af med køkken rulle. Kom den i et ildfast fad og fordel glaseringen ud over. Kom den i en forvarmet ovn (220 grader ) eller under grill i 5 til 10 minutter eller til glaseringen bobler op og begynder at smelte.
  • Tag hamburgerryggen ud, skær den i skiver og server den med det samme, sammen med dit favorit tilbehør.

Hvad skal du huske til næste gang?



Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hamburgerryg temperatur sous vide

Vi synes at den perfekte temperatur til hamburgerryg er 65 grader på vandet i sous vide karret. På den måde sikrer man at få en færdigtilberedt, men samtidig saftig og lækker hanburgerryg. Der findes ikke noget værre end en tør og kedelig hamburgerryg, og derfor er det vigtigt ikke at give den for høj temperatur.

Tilbehør

Du kan vælge det klassiske tilbehør som flødekartofler og grønne ærter, eller du kan servere din hamburgerryg med små lune kartofler med røget paprika, der er rigtig lækkert her om sommeren. Vil du gå den lidt mere klassiske farmor-vej, så kan du vælge stuvede kartofler som tilbehør til hamburgerryg.

Har du en rest hamburgerryg tilbage når I er færdige med middagen, så gem det. Det kan blive til fyld i en dejlig pastaret dagen efter. Hvis du ikke kan bruge det dagen efter, så smid det i fryseren, og tag det op til en pastasalat en dag hvor tiden er knap.

Se hvad andre har fået ud af opskriften

Vil du have vist dit billede her? Tag os med @madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.