Madformadelskere / Sous Vide / Glaseret hamburgerryg sous vide

Glaseret hamburgerryg sous vide


Photo of author

Af: Rasmus Juul Mรธller

Udgivet:

Photo of author

Rasmus Juul Mรธller

Er du ogsรฅ trรฆt af tรธr og kedelig hamburgerryg, sรฅ er hamburgerryg sous vide sikkert ogsรฅ noget for dig. Vi er svรฆrt glade at at lave sous vide hamburgerryg, fordi det giver et saftigt og meget lรฆkkert stykke kรธd, som ellers tit har tendens til at blive overtilberedt og tรธrt og kedeligt.

Nรฅr dit kรธd er fรฆrdigt, kan du vรฆlge om du vil lave en glaseret hamburgerryg, eller blot servere den som den er. Vi elsker simpelthen at glasere den, sรฅ det er det du kan se pรฅ billederne her, og som fremgรฅr af opskriften.

glaseret hamburgerryg sous vide opskrift og temperatur
glaseret hamburgerryg sous vide opskrift og temperatur

Hamburgerryg sous vide opskrift

Her er den opskrift vi bruger nรฅr vi laver vores hamburgerryg. Hvis du ikke vil have den glaseret, springer du selvfรธlgelig bare det trin over, og serverer den direkte efter tilberedning i sous vide karet. Begge dele smager rigtig godt.

glaseret hamburgerryg sous vide opskrift og temperatur
5 fra 1 stemme

Hambugerryg sous vide opskrift

Saftig og mรธr hamburgerryg hver gang!
Opskrift af: Rasmus Juul Mรธller
Udskriv Pin
Samlet tid 7 timer
Ret Hovedret, Hverdagsmad
Kรธkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg hamburgerryg
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk brun farin
  • 1/2 spsk rasp, kan udelades

Sรฅdan gรธr du

  • Start med at varme sous vide badet op til 65 grader.
  • Kom hamburgerryggen i en vakuumpose, vakuumer og forsejl posen.
  • Nu skal hamburgerryggen have 6 – 7 timer ved 65 grader.
  • Forbered glaseringen ved at blande brun farin, dijon sennep samt rasp i en lille skรฅl. Bland det grundigt sammen og stil det til siden.
  • Nรฅr hamburgerryggen er fรฆrdig tages den ud af posen og tรธrres af med kรธkken rulle. Kom den i et ildfast fad og fordel glaseringen ud over. Kom den i en forvarmet ovn (220 grader ) eller under grill i 5 til 10 minutter eller til glaseringen bobler op og begynder at smelte.
  • Tag hamburgerryggen ud, skรฆr den i skiver og server den med det samme, sammen med dit favorit tilbehรธr.

Hvad skal du huske til nรฆste gang?



Vilkรฅr for beregning af ernรฆringsdata
Har du prรธvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hamburgerryg temperatur sous vide

Vi synes at den perfekte temperatur til hamburgerryg er 65 grader pรฅ vandet i sous vide karret. Pรฅ den mรฅde sikrer man at fรฅ en fรฆrdigtilberedt, men samtidig saftig og lรฆkker hanburgerryg. Der findes ikke noget vรฆrre end en tรธr og kedelig hamburgerryg, og derfor er det vigtigt ikke at give den for hรธj temperatur.

Tilbehรธr

Du kan vรฆlge det klassiske tilbehรธr som flรธdekartofler og grรธnne รฆrter, eller du kan servere din hamburgerryg med smรฅ lune kartofler med rรธget paprika, der er rigtig lรฆkkert her om sommeren. Vil du gรฅ den lidt mere klassiske farmor-vej, sรฅ kan du vรฆlge stuvede kartofler som tilbehรธr til hamburgerryg.

Har du en rest hamburgerryg tilbage nรฅr I er fรฆrdige med middagen, sรฅ gem det. Det kan blive til fyld i en dejlig pastaret dagen efter. Hvis du ikke kan bruge det dagen efter, sรฅ smid det i fryseren, og tag det op til en pastasalat en dag hvor tiden er knap.

Se hvad andre har fรฅet ud af opskriften

Vil du have vist dit billede her? Tag os med @madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prรธvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne hรธre hvad du synes om den. Lรฆg en kommentar, giv antal stjerner pรฅ opskriften og del dit billede pรฅ Instagram med #madformadelskere โ€“ Vi elsker at se Jeres retter โค๏ธ

Opskrift af

Rasmus Juul Mรธller Avatar
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Mรธller
Rasmus Juul Mรธller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder pรฅ denne hjemmeside tilhรธrer Madformadelskere โ€“ Du mรฅ under ingen omstรฆndigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrรฆdelse vil udlรธse et krav om kompensation.