Populært:

Madformadelskere / Aftensmad / Hverdagsmad / Pollo al pil pil – Kylling i hvidløg og chili

Pollo al pil pil – Kylling i hvidløg og chili

5

/5

30 minutter

Photo of author

Af: Rasmus Juul Møller

Udgivet:

5

/5

30 minutter
Photo of author

Rasmus Juul Møller

Vi er ret glade for hvidløg og chili herhjemme, og denne version af pollo al pil pil, er ingen undtagelse. Det er faktisk en videreudvikling af vores opskrift på gambas pil pil, som vi også spiser ret ofte.

Gambas pil pil er med rejer, og i denne pollo pil pil, er det altså kylling der indgår. Det gør bestemt ikke retten dårligere. Det gør den måske lidt mere hverdagsagtig, og altså også perfekt til dem der ikke er så vilde med rejer, eller ikke kan tåle skaldyr.

Retten kan spises som den er med brød til, eller du kan koge lidt pasta ved siden af hvis du synes. Vi spiser altid brød til, som kan dyppes i sovsen (vi spiser nemlig direkte af panden).

Pollo al pil pil - Nem opskrift på kylling i hvidløg og chili - Nem hverdagsmad for hele familien

Pollo al pil pil opskrift

Her er vores opskrift på pollo al pil pil – kylling med hvidløg og chili. Den smager skønt, og som den er lavet her er den ret familievenlig. Du kan selvfølgelig skrue lidt op for styrken med mere chili hvis du synes.

Pollo al pil pil - Nem opskrift på kylling i hvidløg og chili - Nem hverdagsmad for hele familien
5 fra 3 stemmer

Pollo al pil pil – kylling med chili og hvidløg opskrift

Velsmagende og familievenlig hverdagsmad!
Opskrift af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Samlet tid 30 minutter
Ret Aftensmad, Hverdagsmad
Køkken Spansk
Antal 4 personer
Kalorier 670 kcal

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst, skåret i mundrette stykker
  • 1 skalotteløg, fint hakket
  • 1,5 dl olivenolie
  • 100 g smør
  • 1 dl frisk persille, fint hakket
  • 1/2 rød chili, fint hakket, kan udelades
  • 2 tomater,  Groft hakkede. Kan erstattes af 3-4 spsk. flåede tomater
  • 10 fed hvidløg, hakket
  • Saften fra 1/2 – 1 hel citron

Krydderierne:

  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • Peber

Sådan gør du

  • Find en stor pande frem og varm olien op. Tilsæt smørret og smelt det i olien ved middel varme.
  • Tilsæt hvidløg, skalotteløg, chili og lad det stege ved middelvarme i Ca. 5 minutter.
  • Tilsæt paprika, røget paprika, tomater, salt, sukker. Lad det stege ved middel varme i et minuts tid.
  • Tilsæt kyllingen samt citronsaft og lad dem stege til med til tomaterne er kogt ud og saucen begynder at skille. Kom persillen i og lad det stege yderligere 1 minuts tid.
  • Smag retten til med ekstra salt, peber samt citron og slut af med at drysse friske persille ud over.
  • Server rygende varm i panden eller anrettet med et godt brød til.

Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Kalorier: 670kcalKulhydrater: 10gProtein: 24gFedt: 61gMættet fedt: 19gFlerumættet fedt: 5gEnkeltumættet fedt: 33gTransfedt: 1gKolesterol: 118mgNatrium: 897mgKalium: 754mgFibre: 2gSukker: 4gA-vitamin: 3857IUC-vitamin: 54mgCalcium: 72mgJern: 3mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Vi elsker at lave og spise retter med kylling. Derfor får vi også ret ofte kylling herhjemme. Er du også glad for aftensmad med kylling? Så prøv nogle af vores andre lækre retter med kylling her.

Serveringsforslag pollo al pil pil

  • Server retten direkte fra panden med et godt brød eller flute til.
  • Server med pasta hvis du vil give retten lidt mere fyld.
  • Retten er også super lækker på tapasbordet sammen med andre små retter – Se vores tapasretter her.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

2 kommentarer til “Pollo al pil pil – Kylling i hvidløg og chili”

    • Hej Robert.

      Dejligt at i kunne lide opskriften! Det er også en favorit her i huset, både som Pollo al pil pil, og som Gambas pil pil.
      Vi serverer det altid direkte i panden, så ungerne selv kan sidde og dyppe brød i saucen, og de er vilde med det.

      De bedste hilsner

      Rasmus – Mad For Madelskere

      Svar

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.