Farseret broccoli

I weekenderne er der lidt mere tid til at eksperimentere med maden, og så kunne den her opskrift jo være en oplagt mulighed. Det smager super godt, og det er ikke så besværligt at lave. Jeg har lavet den på grillen,, men det kunne lige så godt være i ovnen den var tilberedt. Her kommer vores version af farseret broccoli. Tak til Jelling Naturkød for inspiration 🙂

farseret broccoli1

Ingredienser:
1 – 2 broccoli
2 pakker bacon eller tilsvarende mængde af den hjemmerøgede.

Farsen:
1 kg. hakket oksekød
2 Æg
1 stort løg
1 rød peberfrugt
1 lille rød chili
1 spsk. Oregano
4 spsk. Tomatpuré eller BBQ sauce
1 spsk. Paprika
2 tsk. Salt
Peber efter smag

Fremgangsmåde:
Start med hakke løget meget fint, det kan evt. rives på et rivejern hvis man ikke lige orker håndarbejdet med kniven. Hak den røde peber fint og kom det sammen med de øvrige ingredienser til farsen i en stor skål og rør det grundigt sammen, hvis man skulle have en køkkenmaskine, så brug den. Lad farsen trække i køleskabet en times tid inden den skal bruges. Skyl broccolien under hanen for skidt, dup den tør med et viskestykke og skær stokken af. Placér broccolien i et ildfast fad eller en foliebakke. Nu skal broccolien pakkes ind i farsen, sørg for at fordele det så det bliver et jævnt lag. Slut af med at pakke det hele ind i bacon som på billedet herunder. Tilbered det på grillen eller i ovenen ved 190 grader i ca. 1 time. Hvis man er i tvivl om den er færdig, så stik i den med en kniv, man kan mærke om broccolien er blevet mør. Når den er færdig, skal den lige hvile i 10 min. Skær den i skiver og server med groft brød.

Velbekomme.

farseret broccoli2

Reader Interactions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - nem hverdagsmad for hele familien

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares