Hjem » Alle opskrifter » Farseret broccoli

Farseret broccoli

I weekenderne er der lidt mere tid til at eksperimentere med maden, og så kunne den her opskrift jo være en oplagt mulighed. Det smager super godt, og det er ikke så besværligt at lave. Jeg har lavet den på grillen,, men det kunne lige så godt være i ovnen den var tilberedt. Her kommer vores version af farseret broccoli.

farseret broccoli1

farseret broccoli2

Farseret broccoli opskrift

Her er opskriften på en nem farseret broccoli. Det smager skønt og børnene synes det er sjovt med en broccoli pakket ind i fars. Du kan selvfølgelig variere fyldet i selve farsen som du har lyst.

Farseret broccoli - Nem opskrift på aftensmad med broccoli
4 fra 2 stemmer

Farseret broccoli opskrift

Farsbrød med broccoli i midten
Opskrift af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 1 t
Hviletid 1 t
Samlet tid 2 t 15 min
Ret Aftensmad, Hverdagsmad
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 2 stk broccoli
  • 2 pakker bacon, eller tilsvarende mængde af den hjemmerøgede

Farsen:

  • 1 kg hakket oksekød
  • 2 æg
  • 1 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 lille rød chili
  • 1 spsk oregano
  • 4 spsk Tomatpure, eller BBQ sauce
  • 1 spsk Paprika
  • 2 tsk salt
  • Peber, efter smag

Sådan gør du

  • Start med hakke løget meget fint, det kan evt. rives på et rivejern hvis man ikke lige orker håndarbejdet med kniven. Hak den røde peber fint og kom det sammen med de øvrige ingredienser til farsen i en stor skål og rør det grundigt sammen, hvis man skulle have en køkkenmaskine, så brug evt. den.
  • Lad farsen trække i køleskabet en times tid inden den skal bruges.
  • Skyl broccolien under hanen, dup den tør med et viskestykke og skær stokken af. Placér broccolien i et ildfast fad eller en foliebakke. Nu skal broccolien pakkes ind i farsen, sørg for at fordele det så det bliver et jævnt lag. Slut af med at pakke det hele ind i bacon som på billedet.
  • Tilbered det på grillen eller i ovenen ved 190 grader i ca. 1 time. Hvis man er i tvivl om den er færdig, så stik i den med en kniv, man kan mærke om broccolien er blevet mør. Når den er færdig, skal den lige hvile i 10 min.
  • Skær den i skiver og server med groft brød.
Vilkår for beregning af ernæringsdata
KEYWORDS / SØGEORD Farsbrød
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Find andre lækre hverdagsretter her.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering




KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.