Dry rub No.1

Dry rub er egentlig bare en blanding af krydderier lige som de grillblandinger man kan købe i butikker. Jeg plejer at lave dem selv, det tager 5 min. og man har selv kontrol over hvilke smage der skal træde igennem. Her er opskriften på min Dry rub No.1. Jeg bruger den som et allroundkrydderi på alt lige fra grillspyd til grillkyllinger.

dry

Ingredienser:
3 spsk. God paprika
1 spsk. Røget paprika
3 spsk. Hvidløgspulver
3 spsk. Løgpulver
3 spsk. Farin (Brunt sukker)
4 spsk. Salt
1 spsk. Chilipulver. Her er det en god ide at smage sig frem.
1 spsk. Tørret oregano
1 tsk.   Stødt spidskommen
1 tsk.   Knust sort peber

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser sammen og kom det i en lufttæt beholder, så skulle der være dry rub til et par dage. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares