Populært:

Dry rub No.1


Photo of author

Af: Rasmus Juul Møller

Udgivet:

Photo of author

Rasmus Juul Møller

Dry rub er egentlig bare en blanding af krydderier lige som de grillblandinger man kan købe i butikker. Jeg plejer at lave dem selv, det tager 5 min. og man har selv kontrol over hvilke smage der skal træde igennem. Her er opskriften på min Dry rub No.1. Jeg bruger den som et allroundkrydderi på alt lige fra grillspyd til grillkyllinger.

Du kan sagtens lave en stor portion af gangen, og blot gemme den i en lufttæt bøtte. Så kan krydderblandingen sagtens holde sig længe. Det er skønt altid at have sådan en blanding stående til sommerens grillmad og ikke mindst til gode spareribs.

Dry rub opskrift - Nem opskrift på krydderiblanding til spareribs, oksekød eller grillkyllinger

Dry rub opskrift

Her er verdens nemmeste opskrift på en lækker rub til dine grillretter. Den er helt perfekt til mange ting, for eksempel spareribs eller kylling.

Du kan selvfølgelig variere smagen som du synes, men dette er en god grundopskrift, som du selv kan eksperimentere videre med. Denne kombination er sådan som vi selv bedst kan lide den.

Dry rub opskrift - Nem opskrift på krydderiblanding til spareribs, oksekød eller grillkyllinger
5 fra 4 stemmer

Dry rub opskrift

Krydderiblanding til spareribs, kylling, oksekød mm.
Opskrift af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 10 minutter
Ret Krydderi, Tilbehør
Køkken Amerikansk
Antal 1 portion

Ingredienser

  • 3 spsk paprika
  • 1 spsk røget paprika
  • 3 spsk hvidløgspulver
  • 3 spsk løgpulver
  • 3 spsk brun farin
  • 4 spsk salt
  • 1 spsk chilipulver, Her er det en god ide at smage sig frem.
  • 1 spsk oregano, tørret
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk sort peber, knust

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser sammen og kom det i en lufttæt beholder, og så er den klar til brug.

Hvad skal du huske til næste gang?



Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Brug denne dry rub til spareribs, grillkylling, oksekød eller lige hvad du har lyst til. Det er en god all around krydderiblanding.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

5 kommentarer til “Dry rub No.1”

  1. Har ikke smagt resultatet endnu- men mængden her passede lige til 2 sider ribs på 1.6kg hver. Blandingen dufter og smager godt “i løs vægt”

    Svar
    • Hej Eskil.

      Det var godt at den faldt i god smag 🙂 Hvis du følger med her på siden, så kommer der i løbet af sommeren flere dry rubs på listen.

      God sommer.

      De bedste hilsener

      Rasmus & Tina

      Svar
    • Hej Mie.

      Dejligt at de smagte godt 🙂 Jeg er jo så heldig at jeg har nogle meget store griller, så der er plads til rigtig mange ribs ad gangen. Jeg går ud fra at det er selve det at grille dem du spørger til? Her ville jeg grille dem af flere omgange, pakke dem i folie og holde dem varme i en flamingokasse, kølekasse eller lignende, så kan det sagtens lade sig gøre. Alt i forberedelsen af benene er helt det samme. Hvis du har flere spørgsmål, så skiver du bare 🙂

      De bedste hilsner

      Rasmus – Mad For Madelskere

      Svar

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.