TILMELD NYHEDSBREVET

– og få E-bogen “10 nemme hverdagsretter”

Boller eller ej?

Vi elsker burgere! En burger er en fantastisk opfindelse, hvor vi alle hver især har vores eget favoritfyld. Herhjemme varierer fyldet også altid men én ting er sikkert, vores burgere indeholder altid en god saftig bøf og masser af bacon. Lige så glade som vi er for lækkert og saftigt fyld, lige så trætte er vi af kedelige burgerboller! Det er stort set lige meget om man spiser ude, bager selv eller køber færdigbagte boller, så er bollen bare burgerens svageste led. Burgerbollen er oftest tør, kedelig og smagsløs sammenlignet med resten af burgeren, og derfor ender en del af bollen typisk med at ligge tilbage på tallerkenen når man er færdig.

Alternativ til burgerbolle

Vi går ind for at alt det vi spiser smager dejligt, og bidrager til den samlede oplevelse af måltidet. Det kan man ikke sige at burgerbollen gør, og derfor har vi udforsket lidt alternativer til burgerbollen. Vi skifter bollen ud med noget der giver smag og saft til retten, og samtidig giver os følelsen af at spise en “rigtig” burger. Vores bedste alternativer, er en burger med selleriskiver og en med portobellosvampe.

alternativ til burgerbolle

Selleriskiver

Det lyder måske underligt at skifte sin burgerbolle ud med to skiver selleri. Men det giver en fantastisk smag til burgeren. Den bliver mere lækker og saftig, og det er både sundt og lynhurtigt at lave. Skær sellerien i ca. 1 cm tykke skiver og steg dem møre på panden i olivenolie. Der må stadig godt være lidt bid i sellerien. Krydder sellerien med dine yndlingskrydderier, der passer til indholdet af din burger.

 

alternativ til burgerbolle

Portobellosvampe

Disse store lækre svampe kan du købe i de større supermarkeder og de smager helt fantastisk. Der er lidt mere smag i svampene end der er i selleriskiverne, og de er rigtig gode til en burger med lækkert enkelt fyld. Rens de store svampe godt og steg dem på en varm grillpande et par minutter. Tilsæt krydderier og steg dem i smør for en mere intens smag.

alternativ til burgerbolle

Vi er altid på udkig efter alternativer til traditionelle ting som fx burgerboller. Så kommenter meget gerne herunder hvilke alternativer til burgerbollen I allerede har prøvet eller kunne forstille jer at vi afprøvede. Vi glæder os til at høre jeres erfaringer.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares