Bearnaise sous vide

Nyt legetøj i køkkenet! Nu har jeg kigget på Sous Vide udstyr så længe, og for en lille måned tid siden tog jeg mig endelig sammen og købte en Steba Sous Vide stick (reklamelink).
Siden da er der blevet eksperimenteret med alt fra desserter til ja, som I kan se bearnaise sous vide. Det er en vildt nem opskrift og den sidder lige i skabet hver gang. Ikke noget med skilt sauce, den her opskrift giver en perfekt bearnaise hver gang!

Bearnaise sous vide - dejlig nem opskrift på perfekt bearnaise sauce der ikke skiller lavet i sous vide. Sous vide bearnaise er nemt og lækkert, find opskriften her.

Bearnaise sous vide opskrift

Her er vores opskrift på bearnaise i sous vide. Den er så nem at lave, og den bliver perfekt hver gang. Det er vigtigt at du blender fra bunden af beholderen, og trækker stavblenderen stille op af igennem bearnaisen mens du blender, for at undgå at den skiller. Det er kun sket 1 ud af (ca) 98 gange vi har lavet denne bearnaisesovs. Og det var fordi vi var for hurtige med blenderen. Så vær lidt tålmodig.

Bearnaise sous vide - dejlig nem opskrift på perfekt bearnaise sauce der ikke skiller lavet i sous vide. Sous vide bearnaise er nemt og lækkert, find opskriften her.
Udskriv Pin
0 fra 0 stemmer

Bearnaise sous vide opskrift

Så er du sikker på at det ikke går galt!
Ret Tilbehør
Køkken Fransk
Keyword Dip
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Portioner 2 personer

Ingredienser

  • 160 g smør
  • 55 g æggeblomme
  • 1 1/2 spsk bearnaise-essens færdigkøbt eller hjemmelavet
  • 1/2 tsk stødt hvid peber
  • 1 tsk tørret estragon

Fremgangsmåde

  • Varm dit Sous Vide kar op til 57 grader
  • Kom alle ingredienserne i en vakuumpose. Kom evt. en ske i eller noget andet tungt til at tynge posen ned. Vakuumer posen og svejs den
  • Kom posen i det opvarmede kar og lad den få 30. min
  • Når tiden er gået, tages posen op og indholdet kommes i en høj slank beholder
  • Blend indholdet med en stavblender. Husk at starte i bunden og hæv den stille og roligt i takt med at bearnaisen emulgerer
  • Nu skulle det gerne være blevet til en lækker cremet bearnaise
  • Kom bearnaisen i en opvarmet skål
Har du prøvet denne opskrift?Nævn os på dit billede med @madformadelskere brug #madformadelskere!

Bearnaise i sous vide temperatur

Vi laver bearnaise sous vide ved 57 grader i 30 min. Det betyder at når vi laver et stykke oksekød, som ofte skal have omkring 54 grader, så laver vi typisk kødet i karret først, og mens kødet hviler og kommer i ovn eller på panden for at få stegeskorpe, skruer vi lidt op for temperaturen og laver bearnaise på 30 min. Efter 30 min er bearnaisen færdig og kødet har hvilet færdigt, og det hele er færdigt samtidigt.

Flere sous vide opskrifter

Vi laver rigtig mange dejlige opskrifter i vores sous vide, og du kan finde de opskrifter vi ellers har udgivet her: Sous Vide Opskrifter – vi vil især anbefale at du prøver flæskesteg sous vide, som er en fantastisk måde at lave en lækker og smagfuld flæskesteg på!

Hvis du har brug for en introduktion til hvordan du kommer i gang med sous vide tilberedning, så tjek vores store Sous Vide Guide ud.

Udstyr

Til denne opskrift har vi brugt vores Steba Sous vide Stick (reklamelink) – Som sous vide kar har vi brugt en stor suppegryde, og posen vi har brugt er en vakuumpose. Du kan også bruge en almindelig frysepose eller anden pose der kan klare temperaturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares