Vi har squash i haven i år, og en af dem havde vokset sig til at være hvad man må kalde en kæmpe squash. Så i går rev vi den, frøs en masse revet squash, og lavede vafler med squash af resten. Vi spiste dem med lidt lækre jordbær på toppen, men de kan jo kombineres med hvad man selv har lyst til. De smager dejligt, men er ikke søde, så sagtens bruges til brunch eller frokost.
Ingredienser 6 vafler:
2 dl havregryn
4 æg
4 dl revet squash
4 spsk. hvedemel
1/2 spsk. sukker
1 tsk. salt
1/2 tsk. kardemomme
Fremgangsmåde:
- Start med at blende havregrynene eller kom dem i en foodprocessor.
- Herefter skal resten af ingredienserne blandes i, og dejen skal røres godt sammen (her kan man også sagtens bruge blenderen)
- Varm et vaffeljern op, og smør det evt. med lidt smeltet smør eller olie
- Hæld dejen i vaffeljernet, og bag vaflerne til de er gyldne og gennembagte, ca. 5 min
Server fx vaflerne med frisk frugt, skyr eller en lækker bærkompot.
Velbekomme!
Hvad synes du om opskriften?
Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️