Vi har squash i haven i รฅr, og en af dem havde vokset sig til at vรฆre hvad man mรฅ kalde en kรฆmpe squash. Sรฅ i gรฅr rev vi den, frรธs en masse revet squash, og lavede vafler med squash af resten. Vi spiste dem med lidt lรฆkre jordbรฆr pรฅ toppen, men de kan jo kombineres med hvad man selv har lyst til. De smager dejligt, men er ikke sรธde, sรฅ sagtens bruges til brunch eller frokost.
Ingredienser 6 vafler:
2 dl havregryn
4 รฆg
4 dl revet squash
4 spsk. hvedemel
1/2 spsk. sukker
1 tsk. salt
1/2 tsk. kardemomme
Fremgangsmรฅde:
- Start med at blende havregrynene eller kom dem i en foodprocessor.
- Herefter skal resten af ingredienserne blandes i, og dejen skal rรธres godt sammen (her kan man ogsรฅ sagtens bruge blenderen)
- Varm et vaffeljern op, og smรธr det evt. med lidt smeltet smรธr eller olie
- Hรฆld dejen i vaffeljernet, og bag vaflerne til de er gyldne og gennembagte, ca. 5 min
Server fx vaflerne med frisk frugt, skyr eller en lรฆkker bรฆrkompot.
Velbekomme!
Hvad synes du om opskriften?
Har du prรธvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne hรธre hvad du synes om den. Lรฆg en kommentar, giv antal stjerner pรฅ opskriften og del dit billede pรฅ Instagram med #madformadelskere โ Vi elsker at se Jeres retter โค๏ธ
Tilmeld dig ogsรฅ gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lรฆkre mad du laver!ย Du finder Facebookgruppen her