Vafler med squash

Vi har squash i haven i år, og en af dem havde vokset sig til at være hvad man må kalde en kæmpe squash. Så i går rev vi den, frøs en masse revet squash, og lavede vafler med squash af resten. Vi spiste dem med lidt lækre jordbær på toppen, men de kan jo kombineres med hvad man selv har lyst til. De smager dejligt, men er ikke søde, så sagtens bruges til brunch eller frokost.

vafler med squash

Ingredienser 6 vafler:
2 dl havregryn

4 æg
4 dl revet squash
4 spsk. hvedemel
1/2 spsk. sukker
1 tsk. salt
1/2 tsk. kardemomme

Fremgangsmåde:

  • Start med at blende havregrynene eller kom dem i en foodprocessor.
  • Herefter skal resten af ingredienserne blandes i, og dejen skal røres godt sammen (her kan man også sagtens bruge blenderen)
  • Varm et vaffeljern op, og smør det evt. med lidt smeltet smør eller olie
  • Hæld dejen i vaffeljernet, og bag vaflerne til de er gyldne og gennembagte, ca. 5 min

Server fx vaflerne med frisk frugt, skyr eller en lækker bærkompot.

Velbekomme!

Sending
User Review
0 (0 votes)

Reader Interactions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - nem hverdagsmad for hele familien

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares