Hindbærcoulis

5

/5

10 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

5

/5

10 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Hindbærcoulis er en kold frugtsovs lavet på hindbær. Den er helt formidabel som tilbehør til is eller som hindbærsovs oven på en lækker panna cotta eller brownie. Få vores super lækre opskrift her.

Nem opskrift på hindbærcoulis til desserter og is

Flere søde sager


Kold frugtsovs til desserter og is

Frugtsovs og bærcoulis passer perfekt til desserter og som tilbehør til is. Derudover er det virkelig nemt at lave, så du kan nemt lave en imponerende dessert til dine gæster.

Denne hindbær coulis kan laves med både friske og frosne hindbær. Her i opskriften har jeg brugt frosne, men friske er lige så gode. Når du bruger friske bær, behøver du ikke at give dem et opkog først, men det anbefales altid med frosne hindbær.

Hvordan laver man hindbærcoulis?

Hindbærcoulis er en af de nemmeste dessertsaucer du kan lave. Derudover skal du kun bruge få ingredienser. Til denne opskrift skal du bruge:

  • Hindbær, friske eller frosne.
  • Flormelis
  • Vanilje
  • Vand

Bruger du frosne hindbær, så skal de koges. Kom det hele i en gryde og kog op. Herefter skal massen blendes, og så har du en lækker hindbærcoulis. Bruger du friske bær, kan du nøjes med at blende det hele sammen.

Jeg kan godt lide en hindbærcoulis med kerner i, men hvis du gerne vil have den helt glat, kan du sagtens vælge at si den færdige coulis for at få kernerne sorteret fra. Det er en smags sag hvad du foretrækker.

Hindbærcoulis opskrift

Her får du en nem og virkelig lækker opskrift på hindbærcoulis. Det er nemt at lave, og kan pifte en vaniljeis eller brownie op til helt nye højder.

Nem opskrift på hindbærcoulis til desserter og is
5 fra 1 stemme

Hindbærcoulis opskrift

Lækker hindbærsovs til desserter og is
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Samlet tid 10 minutter
Ret Dessert, sauce
Køkken Dansk
Antal 6 personer
Kalorier 47 kcal

Ingredienser

  • 200 g hindbær, frosne
  • 40 g flormelis
  • 1 tsk vaniljepasta
  • 2 spsk vand

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i en gryde og kog op. Lad koge i et minuts tid, og tag så gryden af varmen.
  • Kom det hele i en blender og blend godt sammen.
  • Nu er din hindbærcoulis klar til servering. Opbevar den op køl indtil den skal spises.
  • Tip: Vil du gerne have en helt glat hindbærsovs uden kerner, så kan du hælde den igennem en si.

Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Serving: 1personKalorier: 47kcalKulhydrater: 11gProtein: 1gFedt: 1gMættet fedt: 1gNatrium: 1mgKalium: 50mgFibre: 2gSukker: 8gA-vitamin: 11IUC-vitamin: 9mgCalcium: 8mgJern: 1mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Serveringsforslag

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.