Hindbærcoulis er en kold frugtsovs lavet på hindbær. Den er helt formidabel som tilbehør til is eller som hindbærsovs oven på en lækker panna cotta eller brownie. Få vores super lækre opskrift her.
Flere søde sager
Kold frugtsovs til desserter og is
Frugtsovs og bærcoulis passer perfekt til desserter og som tilbehør til is. Derudover er det virkelig nemt at lave, så du kan nemt lave en imponerende dessert til dine gæster.
Denne hindbær coulis kan laves med både friske og frosne hindbær. Her i opskriften har jeg brugt frosne, men friske er lige så gode. Når du bruger friske bær, behøver du ikke at give dem et opkog først, men det anbefales altid med frosne hindbær.
Hvordan laver man hindbærcoulis?
Hindbærcoulis er en af de nemmeste dessertsaucer du kan lave. Derudover skal du kun bruge få ingredienser. Til denne opskrift skal du bruge:
- Hindbær, friske eller frosne.
- Flormelis
- Vanilje
- Vand
Bruger du frosne hindbær, så skal de koges. Kom det hele i en gryde og kog op. Herefter skal massen blendes, og så har du en lækker hindbærcoulis. Bruger du friske bær, kan du nøjes med at blende det hele sammen.
Jeg kan godt lide en hindbærcoulis med kerner i, men hvis du gerne vil have den helt glat, kan du sagtens vælge at si den færdige coulis for at få kernerne sorteret fra. Det er en smags sag hvad du foretrækker.
Hindbærcoulis opskrift
Her får du en nem og virkelig lækker opskrift på hindbærcoulis. Det er nemt at lave, og kan pifte en vaniljeis eller brownie op til helt nye højder.
Hindbærcoulis opskrift
Ingredienser
- 200 g hindbær, frosne
- 40 g flormelis
- 1 tsk vaniljepasta
- 2 spsk vand
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser i en gryde og kog op. Lad koge i et minuts tid, og tag så gryden af varmen.
- Kom det hele i en blender og blend godt sammen.
- Nu er din hindbærcoulis klar til servering. Opbevar den op køl indtil den skal spises.
- Tip: Vil du gerne have en helt glat hindbærsovs uden kerner, så kan du hælde den igennem en si.
Hvad skal du huske til næste gang?
Ernæringsinformation
Serveringsforslag
- Server til Vaniljeis og Brownie
- Server oven på en lækker panna cotta med hvid chokolade.
Hvad synes du om opskriften?
Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️
Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her