Rabarbermojito

På en dejlig lun forårsdag eller en skoldhed sommerdag i haven, er en god drink på sin plads. Her er en iskold rabarbermojito bestemt på sin plads, og den er på top 3 over vores yndlings sommerdrinks.

Jeg har set denne drink i flere forskellige boligblade, men denne version er lavet med rabarbersaft fremfor rabarbersirup som mange andre opskrifter foreskriver. Mest af alt fordi jeg har lavet verdens lækreste rabarbersaft, og den smager helt fantastisk i denne drink. Hvis du hellere vil bruge rabarbersirup, så skal du bare bruge lidt mindre da det er mere koncentreret.

rabarbermojito - dejlig opskrift på en lækker drink som smager dejligt at sol og sommer. Perfekt sommerdrink - rabarber mojito

Rabarbermojito opskrift

Her er vores bud på en dejlig sommerdrink. Rabarbermojito, er lige så god som den klassiske mojito, men med et dansk twist af lækre rabarber. Det giver en fantastisk smag, men også en flot rød farve til drinken.

rabarbermojito - dejlig opskrift på en lækker drink som smager dejligt at sol og sommer. Perfekt sommerdrink - rabarber mojito

Rabarbermojito opskrift

Sød og frisk drink til lune forårs- og sommerdage
0 fra 0 stemmer
Samlet tid: 5 minutter
Udskriv Pin
Antal: 2 store glas

Ingredienser

  • 4 dl rabarbersaft
  • 10-15 mynteblade
  • 8 cl rom
  • 3-4 dl danskvand
  • Isterninger

Sådan gør du

  • Fordel rabarbersaft (koncentreret) og rom i to glas. Kom mynteblade i, og rør rundt.
  • Fyld en håndfuld isterninger i glasset, og top forsigtigt med danskvand. Hvad meget danskvand du skal bruge, afhænger af hvor stærk du vil have din drink.
  • Server straks med et sugerør i.
HAR DU PRØVET OPSKRIFTEN?Nævn os på dit billede med @madformadelskere og tag #madformadelskere!

Har du flere rabarber, så vil jeg anbefale dig også at prøve rabarberdessert og rabarberkompot.

Alkoholfri drink

Hvis du vil lave din sommerdrink alkoholfri, så kan du selvfølgelig sagtens det. Du skal blot undlade rom i opskriften, og så fylde op med lidt mere danskvand. Så får du en lækker mynte/rabarbersaftevand med brus.

Rabarbermojito og andre dejlige sommerdrinks

Jeg spår at rabarbermojito vil være en af de drinks vi laver igen og igen hen over sommeren. Sammen med Gin Hass står den helt klar højt på vores favorit-drinkskort. Hvis vi får en dejlig varm sommer som det lyder som om meteorologerne er enige om, så ser jeg frem til mange rabarbermojitos på terrassen.

Denne drink vil også fungere rigtig godt som velkomstdrink om sommeren, og farven og den søde smag gør, at den falder i de flestes smag, og vil være flot til bryllup, fødselsdag eller blot en sommerfest. Pynt evt. lidt ekstra festligt med farvede sugerør, små stængler af rabarber, eller små stykker råsyltede rabarber.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg