Vi elsker mexicansk mad herhjemme. Det er både som aftensmad, en let frokost eller en hurtig snack. Børnene elsker quesadillas med kylling når de kommer hjem om eftermiddagen.
Her får du vores opskrift på de lækreste kyllinge quesadillas med cheddar.

Mere hverdagsmad
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Skær kyllingen i mundrette strimler. Kom ca 1 spsk olivenolie på en pande, og varm den op til middel varme. Brun kyllingestykkerne af på panden.500 g kyllingebryst, 2 spsk olivenolie
- Tilsæt tacokrydderiet, og steg det af et minuts tid inden du tilsætter tomatpure og vand. Steg videre indtil væsken er fordampet, og kyllingen er gennemstegt og fint glaseret i den tykke sauce. Tag panden af varmen.30 g tacokrydderi, 3 spsk tomatpure, ½ dl vand
- Opvarm en ren pande til middelhøj varme. Pensel en tortilla med olie på den ene side, og læg den side nedad på den varme pande.8 tortillapandekager
- Drys cirka 1 spiseskefuld revet cheddar på den ene halvdel af tortillaen, og kom herefter et lag kylling på.200 g cheddarost
- Kom en spiseskefuld ost mere oven på kyllingen.
- Fold tortillaen sammen på midten, og steg til den er sprød på begge sider og osten er smeltet. Den skal ikke have mere end et minuts tid på hver side.
- Læg den færdige quesadilla på en rist mens du tilbereder de andre for at holde på sprødheden.
- Server de lune quesadillas med grøntsager, creme fraiche og en god guacamole eller salsa.Creme fraiche, Guacamole, Salsa, Grøntsager i tern