Populært:

Halloween quesadillas

5

/5

20 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

5

/5

20 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Halloween står for døren, og maden må gerne være lidt ekstra sjov. Disse halloween quesadillas er både nemme at lave og sjove at servere til børnene som snack, tilbehør til aftensmaden eller til halloweenfesten. Læs med her og få vores nemme opskrift på quesadillas skåret ud som græskarlygter.

halloween quesadillas som græskarlygter med cheddarost indeni og guacamole i skål

Sjove snacks til halloween

Snart er det halloween, og det er jo en højtid der har vundet større og større indpad i Danmark de seneste år. Vi elsker jo en god undskyldning for at lave lidt ekstra mad, så vi klager bestemt ikke.

Hvad enten du skal holde halloweenfest eller bare hygge med familien, og have lidt lækker halloween aftensmad, så er denne opskrift helt perfekt.

Det er både nemme og sjove halloween quesadillas med cheddarost indeni, men du kan selvfølgelig også fylde dem med andet end bare ost. Du kan bruge denne opskrift på Quesadillas med kylling, og skære dem ud som græskar hvis du gerne vil have lidt mere fyld i dine quesadillas.

Det er en super sjov måde at servere quesadillas på, og det er altid et hit hos ungerne når man servere dem.

Du kan lade børnene skære deres egne græskaransigter ud, det er en super sjov og hyggelig aktivitet, og at de så kan blive en del af aftensmaden er jo bare en bonus.

Du kan skære dine bløde tacos ud præcis som du har lyst til, i forskellige græskaransigter som her eller som andre halloweenfigurer. Det er helt op til dig.

halloween quesadilla som græskar med cheddarost inden i og serveret med edderkoppe guacamole

Ingrediensnoter

Bløde tacos – Du kan finde bløde tacos i supermarkedet eller du kan lave dem selv. Der er faktisk slet ikke svært at lave tacos, find vores opskrift på bløde tacos her.

Cheddarost – Jeg bruger cheddarost i disse quesadillas, fordi det smager skønt og har en skøn halloweenfarve. Jeg køber helst en hel blok og river osten selv, men du kan også købe revet cheddar.

Olivenolie – Toppen skal pensles med olie for at få en sprød og gylden overflade.

Grøn peberfrugt – Jeg bruger grøn peberfrugt som stilken på græskaret. Du kan også bruge andre grønne grøntsager hvis du synes.

Hvordan laver man halloween quesadillas?

Det er supernemt at lave sjove quesadillas formet som græskar til halloween.

Først skal du skære halvdelen af dine bløde tacos ud som græskaransigter. Så skal osten fordeles på de resterende tacos, og græskaransigterne lægges ovenpå som låg.

Toppen pensles med olie, og nu skal dine quesadillas i ovnen og bages til de er gyldne og sprøde og osten er smeltet. De færdige quesadillas pyntes med et stykke grøn peberfrugt som stilk, og serveres med guacamole, salsa eller din yndlingsdip.

Find den fulde opskrift længere nede på siden her.

quesadillas som græskar til halloween serveret med spindelvævs guacamole

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg skære andet end græskaransigter?

Ja du kan skære præcis de figurer du har lyst til. Du kan også skære den ene taco i strimler og lave en mumie quesadilla ved at lægge strimlerne på kryds og tværs over hinanden. Kun fantasien sætter grænsen.

Kan jeg spise dem dagen efter de er lavet?

Du kan sagtens spise rester af dine quesadilles dagen efter. De bliver dog bløde af at ligge i køleskabet, men de smager stadig fint.

Kan jeg tilsætte noget protein til opskriften?

Ja du kan sagtens komme lidt Mexicansk kylling, Mexicansk oksekød eller nogle bønner fra dåse under osten. Så får du lidt mere protein i retten, og det bliver mere et helt måltid frem for blot tilbehør.

Andre halloweenopskrifter du måske vil synes om

halloween quesadilla som græskarlygte mand med uhyggelig guacamole

Opskrift på quesadillas som græskarlygter

Her får du vores opskrift på lækre og sprøde halloween quesadillas som græskarlygter. De er nemme at lave, de smager godt, og så pynter de på et hvert halloweenbord.

Vi håber du får lyst til at prøve opskriften af hvis du skal forkæle familien med lidt lækker mad til halloween eller hvis du skal holde en sjov halloweenfest med snacks.

halloween quesadillas som græskarlygter med cheddarost indeni og guacamole i skål
5 fra 1 stemme

Halloween quesadillas

Opskrift på nemme halloween quesadillas
Nemme quesadillas med cheddarost indeni, som kan bruges som snack eller tilbehør til aftensmaden til halloween. De vil med garanti også bringe glæde frem hos børnene til halloweenfesten. Server dem med forskellige dips, for eksempel guacamole, salsa eller pico de gallo.
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Mexicansk
Antal 4 stk
Kalorier 284 kcal

Ingredienser

 • 8 bløde tacos
 • 100 g cheddarost
 • 1 spsk olivenolie
 • ¼ grøn peberfrugt

Sådan gør du

 • Skær græskaransigter ud i halvdelen af de bløde tacos. Lad gerne børnene hjælpe til med at skære ansigterne.
 • Læg de ikke udskårne tacos på en bageplade med bagepapir. Fordel revet cheddarost disse tacos.
  halloween quesadillas step 1
 • Pensel de udskårne græskarhoveder med olivenolie, og læg dem som låg ovenpå osten, så de bliver lukkede.
  halloween quesadillas step 1
 • Kom dine quesadillas i ovnen ved 220 grader i cirka 10 minutter til de er gyldne og osten inden i er smeltet.
 • Skær i mens peberfrugt i tern, de skal bruges som stilk på græskaret. Sæt et stykke peberfrugt i toppen af hver quesadilla når den kommer ud af ovnen.
 • Server med guacamole, salsa eller Jeres yndlingsdip.

Hvad skal du huske til næste gang?Ernæringsinformation

Serving: 1stkKalorier: 284kcalKulhydrater: 26gProtein: 10gFedt: 15gMættet fedt: 7gFlerumættet fedt: 1gEnkeltumættet fedt: 7gKolesterol: 26mgNatrium: 499mgKalium: 114mgFibre: 1gSukker: 3gA-vitamin: 278IUC-vitamin: 6mgCalcium: 234mgJern: 2mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering

Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.