Grillede grønne asparges

Grillede grønne asparges, er super nemt at lave, og så smager det helt forrygende. Det er noget vi godt kan lide at spise her i forsommeren, hvor de grønne asparges smager skønt og er i sæson.

De grillede asparges er godt tilbehør til en grillet kylling eller en god bøf på grillen. Evt. sammen med en grøn salat eller kogte nye kartofler. Mums, så bliver det vist ikke meget bedre, og så ved man at det snart er sommer.

opskrift på grillede grønne asparges - det perfekte tilbehør til grillekylling eller en bøf på grillen

Grillede grønne asparges opskrift

Her er vores helt simple opskrift på grillede grønne asparges. Hvis du vil pifte retten lidt op, kan du drysse lidt parmesanflager over aspargene efter de er tilberedt og lige inden servering. Vi spiser dem nu gerne som de er, udelukkende med salt. De smager nemlig helt fantastisk.

opskrift på grillede grønne asparges - det perfekte tilbehør til grillekylling eller en bøf på grillen
Udskriv Pin
0 fra 0 stemmer

Grillede grønne asparges opskrift

Sprøde og smagfulde asparges som tilbehør til sommerens grillmad
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Keyword Grill
Samlet tid 10 minutter
Portioner 4 personer

Ingredienser

  • 1 bdt grønne asparges
  • Salt
  • 2 spsk Olivenolie

Fremgangsmåde

  • Bræk enderne af aspargsene. Gem dem evt. til suppe. Vend aspargesene rundt i olie og salt, og kom dem på en meget varm grill eller grillpande.
  • Grill de grønne asparges indtil de har fået grillmærker og er blevet let tilberedte. Det tager ca 5-10 minutter alt efter varmestyrken. Server straks for eksempel som tilbehør til kød eller kylling
Har du prøvet denne opskrift?Nævn os på dit billede med @madformadelskere brug #madformadelskere!

Prøv også: Aspargesrisotto eller æggekage med asparges

Tilbehør til grillmaden

Til grillmaden kan vi, ud over asparges rigtig godt lide nye danske kartofler. De smager skønt letkogte, evt. kogt med lidt løvstikke i vandet. Derudover kan vi godt lide at bage et godt flutes, og evt. servere en dip til. Det kan enten være pesto med basilikum eller tzaziki.

Du behøver ikke at koge dine asparges før du griller dem. De er nemlig bedst når de er gode sprøde som de bliver når du griller dem direkte fra rå. Når dine apsarges er færdige kan du evt. give dem lidt olivenolie og parmesanflager hvis du har lyst. Vi nøjes med et ekstra drys salt, så får vi nemlig den mest rene aspargessmag, som vi elsker.

Mad for madelskere - nem hverdagsmad for hele familien

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares