Grillede grønne asparges

Grillede grønne asparges, er super nemt at lave, og så smager det helt forrygende. Det er noget vi godt kan lide at spise her i forsommeren, hvor de grønne asparges smager skønt og er i sæson.

De grillede asparges er godt tilbehør til en grillet kylling eller en god bøf på grillen. Evt. sammen med en grøn salat eller kogte nye kartofler. Mums, så bliver det vist ikke meget bedre, og så ved man at det snart er sommer.

opskrift på grillede grønne asparges - det perfekte tilbehør til grillekylling eller en bøf på grillen

Grillede grønne asparges opskrift

Her er vores helt simple opskrift på grillede grønne asparges. Hvis du vil pifte retten lidt op, kan du drysse lidt parmesanflager over aspargene efter de er tilberedt og lige inden servering. Vi spiser dem nu gerne som de er, udelukkende med salt. De smager nemlig helt fantastisk.

opskrift på grillede grønne asparges - det perfekte tilbehør til grillekylling eller en bøf på grillen
0 fra 0 stemmer

Grillede grønne asparges opskrift

Sprøde og smagfulde asparges som tilbehør til sommerens grillmad
Udskriv Pin
Samlet tid 10 min
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Udstyr

  • Grill

Ingredienser

  • 1 bdt grønne asparges
  • Salt
  • 2 spsk Olivenolie

Sådan gør du

  • Bræk enderne af aspargsene. Gem dem evt. til suppe. Vend aspargesene rundt i olie og salt, og kom dem på en meget varm grill eller grillpande.
  • Grill de grønne asparges indtil de har fået grillmærker og er blevet let tilberedte. Det tager ca 5-10 minutter alt efter varmestyrken. Server straks for eksempel som tilbehør til kød eller kylling
Vilkår for beregning af ernæringsdata
KEYWORDS / SØGEORD Grill
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Prøv også: Aspargesrisotto eller æggekage med asparges

Tilbehør til grillmaden

Til grillmaden kan vi, ud over asparges rigtig godt lide nye danske kartofler. De smager skønt letkogte, evt. kogt med lidt løvstikke i vandet. Derudover kan vi godt lide at bage et godt flutes, og evt. servere en dip til. Det kan enten være pesto med basilikum eller tzaziki.

Du behøver ikke at koge dine asparges før du griller dem. De er nemlig bedst når de er gode sprøde som de bliver når du griller dem direkte fra rå. Når dine apsarges er færdige kan du evt. give dem lidt olivenolie og parmesanflager hvis du har lyst. Vi nøjes med et ekstra drys salt, så får vi nemlig den mest rene aspargessmag, som vi elsker.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Rasmus Juul Møller

Rasmus Juul Møller

Rasmus er familiefar og madelsker med stort M. Han elsker at stå bag grillen eller pizzaovnen og servere mad, som familie og venner elsker at spise. Rasmus er uddannet teknisk designer, og hans kreativitet ses også i køkkenet, hvor han elsker at frembringe nye retter og kombinationer, der får smagsløgene til at synge. Han elsker gadgets og mad der kan grilles, laves i sous vide eller med noget nyt sejt udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg