Grillede grønne asparges, er super nemt at lave, og så smager det helt forrygende til en god grillet bøf eller kylling.

Mere grillinspiration
Opskriften er god fordi
Nemt og hurtigt – Det tager ikke mere end 15 minutter at lave.
Smagen af dansk sommer – Asparges er en elsket dansk grøntsag, og ved at grille dem får du den skønne aspargessmag endnu mere frem.
Ingrediensnoter
Grønne asparges – Du kan købe grønne asparges i supermarkedet eller ved grønthandleren først på sommeren når de er i sæson. Jeg går efter dem der ikke er alt for tykke, dem synes vi er lækrest.
Hvordan laver man grillede grønne asparges?
Det er supernemt at grille asparges.
- Start med at knække den trævlede ende af dine asparges.
- Gnid dem ind i olie og drys dem med salt.
- Herefter skal de på grillen og grilles over direkte varme i 5-10 minutter.
- Server dem straks.
Find den fulde opskrift længere nede på siden.
Tips og Tricks
Tilføj ost – Hvis du vil pifte retten lidt op, kan du drysse lidt parmesanflager over aspargesne efter de er tilberedt og lige inden servering.
Flere aspargesretter

Grillede grønne asparges
Udstyr
- Grill
Ingredienser
- 1 bdt grønne asparges
- 2 spsk olivenolie
- Salt
Sådan gør du
- Bræk enderne af aspargesene. Vend aspargesene rundt i olie og salt, og kom dem på en meget varm grill eller grillpande.1 bdt grønne asparges, 2 spsk olivenolie, Salt
- Grill de grønne asparges indtil de har fået grillmærker og er blevet let tilberedte. Det tager ca 5-10 minutter alt efter varmestyrken.
- Server straks for eksempel som tilbehør til kød eller kylling
Tips og noter
Hvad skal du huske til næste gang?
Ernæringsinformation
Opdatering
Denne opskrift blev oprindeligt udgivet den 31. maj 2019 – Vi har efterfølgende gennemprøvet og opdateret den med flere relevante informationer, for at give dig den bedste oplevelse med opskriften.
Denne opskrift er senest opdateret: