Populært:

Karrydressing

4.70

/5

2 minutter

Photo of author

Af: Rasmus Juul Møller

Udgivet:

4.70

/5

2 minutter
Photo of author

Rasmus Juul Møller

Hjemmelavet karrydressing er det bedste! Hvis man leder efter en god clubsandwich-dressing, er denne helt formidabel, men den går også godt som dyppelse til pomfritter eller som base til en god hjemmelavet æggesalat.

karrydressing i skål med clubsandwich i baggrunden

Sandwich med hjemmelavet karrydressing

I går lavede vi clubsandwich hele familien, og der er det vigtigt med en god karrydressing. Det er noget af de vigtigste ved sådan en sandwich synes jeg.

Ud over dressingen kom vi salat, sprødt bacon og selvfølgelig masser af kylling i. Vi lavede den i et lækkert hjemmebagt surdejsbrød! Mums altså.. Så er det virkelig lækkert med sådan en sandwich.

Denne dressing er også super lækker i en madpakkesandwich, enten som clubsandwich med kylling og bacon eller en sandwich med æg eller bare med kyllingpålæg eller skinke.

Den er også helt fint som dyppelse til fritter eller andet hvor du normalt ville servere en mayo. Det er jo faktisk en karrymayonnaise, som er lettet med lidt creme fraiche.

karrydressing med clubsandwich

Ingrediensnoter

Mayonnaise – Hjemmelavet eller hjemmekøbt.

Karry – Selvfølgelig, det kan du ikke springe over.

Citronsaft – For at få den rigtige syrebalance i dressingen.

Salt og peber – Det skal der til. Det er vigtigt at smage sin dressing til, den skal være smagt godt til, så salt og peber kan du ikke springe over.

Creme fraiche – Creme fraiche letter dressingen lidt i forhold til at lave den på ren mayonnaise. Det er godt når den skal smøres i sandwich for eksempel, og så giver det også lidt syrlighed til den fede smag.

Hvordan laver man karrydressing?

Alt du skal gøre for at lave denne lækre dressing selv, er at blande alle ingredienser sammen og smage til. Det hele ligger i tilsmagningen.

Der skal være en perfekt balance mellem karry, citron, salt og peber. Og her er det vigtigt at få smagt på dressingen undervejs!

Hvis du vil gøre dressingen ekstra lækker, så lav din egen mayonnaise, det tager faktisk ikke ret meget længere tid. Find vores opskrift på mayonnaise her.

Find den fulde opskrift længere nede på siden her.

skål med karrydressing

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opbevarer man dressingen?

Dressingen kan gemmes på køl et par dage i en lufttæt bøtte.

Andre karryretter du måske vil synes om

skål med karrydressing og sandwich i baggrunden

Tips og tricks til opskriften

  • Smag til undervejs. Brug salt, peber, karry og citronsaft til at få den helt rigtige balance og smag. Vores opskrift er som vi godt kan lide den, men måske du vil have mere af noget i, så gør du bare det.

Serveringsforslag

  • Brug den i hjemmelavede clubsandwich, i godt brød sammen med kylling og bacon.
  • Brug den til hjemmelavet æggesalat med hårdkogte æg.
  • Brug den ovenpå din æggemad eller på sandwichen i madpakken.

Elsker du karry?

Prøv også vores opskrift på Boller i karry
karrydressing til sandwich
skål med karrydressing med ske i

Opskrift på hjemmelavet dressing med karry

Her er vores opskrift på nem karrydressing. Den tager kun to minutter at lave, og 3 minutter hvis du også laver din egen mayonnaise.

Det kan du roligt gøre, det er nemlig også super nemt og tager ikke ret lang tid ekstra. Vi håber du får lyst til at kaste dig ud i denne nemme opskrift.

karrydressing i skål med clubsandwich i baggrunden
4.70 fra 10 stemmer

Karrydressing

Opskrift på karrydressing
Lækker dressing til clubsandwich, æggemad, æggesalat eller helt andre retter. Det er så nemt at lave denne dressing selv, og du kan smage den til præcis som du bedst kan lide den.
Opskrift af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 0 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 2 minutter
Ret Dressing
Køkken Dansk
Antal 1 portion
Kalorier 793 kcal

Ingredienser

  • 1 dl mayonnaise, gerne hjemmelavet
  • ½ dl creme fraiche
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk gurkemeje, mest for farvens skyld
  • ½ spsk citronsaft
  • ½ tsk Salt, eller efter smag
  • Peber, efter smag

Sådan gør du

  • Bland mayonnaise med creme fraiche, karry, gurkemeje, citronsaft, salt og peber.
    1 dl mayonnaise, ½ dl creme fraiche, 2 tsk karry, 1 tsk gurkemeje, ½ spsk citronsaft, ½ tsk Salt, Peber
  • Smag til med salt, peber og evt. mere citron hvis du synes.
  • Nu kan dressingen serveres i din sandwich eller til dine pommes frites, eller den kan stilles på køl indtil den skal spises.

Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Serving: 1portionKalorier: 793kcalKulhydrater: 6gProtein: 3gFedt: 85gMættet fedt: 17gFlerumættet fedt: 45gEnkeltumættet fedt: 19gTransfedt: 0.2gKolesterol: 72mgNatrium: 846mgKalium: 169mgFibre: 1gSukker: 2gA-vitamin: 396IUC-vitamin: 1mgCalcium: 72mgJern: 2mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Note: Denne opskrift blev oprindeligt udgivet den 31. marts 2020 – Vi har efterfølgende opdateret og genudgivet den med flere relevante informationer, for at give dig den bedste oplevelse med opskriften.

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.