Wraps er altid et hit i madpakken hos både børn og voksne. Samtidig er de en god mulighed for at pakke noget sundt og mættende på en nem måde, og få noget fisk i madpakken. Læs med her og få vores opskrift på de bedste wraps med tun og avocado.

Nemt og sundt
Vores børn elsker fisk i madpakken, og vi plejer at give lidt fisk med flere gange om ugen. Oftest er det små fiskefrikadeller eller som her wraps med tun eller laks.
Hvis det kun er til børn vi laver disse wraps, plejer vi at lave dem med salat og avocado og majs, men hvis det er til os voksne, kommer vi gerne rødløg eller Syltede rødløg i, det smager nemlig helt fantastisk godt. Børnene er dog ikke så glade for rå rødløg.
Tunen vi bruger er tun i vand fra dåse, som vi blander op med lidt creme fraiche, for at få et cremet og smørbart tunpålæg. Det er så nemt og så lækkert.
De færdige wraps ruller vi sammen og pakker ind i papir, inden vi skærer dem over. Så passer de nemlig perfekt i madkassen, og de er nemme for børnene at spise ovre i skolen eller i børnehaven.
Du kan variere fyldet efter hvad dine børn eller du bedst kan lide. Tun er en af favoritterne herhjemme.
Du kan selvfølgelig også selv vælge hvilke tortillapandekager du vil bruge. Det kan være de almindelige hvedetortillas, majstortillas eller dem med fuldkorn. Det er op til dig.
Mere madpakkeinspiration
Ingrediensnoter
Tortillapandekager – Vælg dem du bedst kan lide. Vi bruger almindelige hvedetortillas, men majs- eller fuldkorntortillas fungerer også fint.
Tun – Vi bruger tun i vand, som vi blander med creme fraiche og smager til med salt og peber. Det giver en cremet tun, som nemt kan smørres på tortillaerne.
Avocado – Tun og avocado er bare gode venner, men du kan sagtens skifte avocado ud med agurk, peberfrugt eller andre grøntsager.
Salat – Du kan bruge den slags salat du bedst kan lide.
Rødløg – Vi synes det er lækkert med rå rødløg i tynde skiver, men du kan også bruge Syltede rødløg, det er også virkelig lækkert.
Hvordan laver man wraps med tun?
Wraps til madpakken er så nemt og så er det bare lækkert. Denne version er med tun og avocado.
Først skal vandet hældes fra tunen, og så skal tun og creme fraiche blandes sammen og smages til med salt og peber.
Denne tunmasse smørres nu på tortillapandekagerne, og bagefter fordeles salaten ovenpå. Til sidst skal der avocado og rødløg i skiver på, og så rulles de stramt sammen og pakkes ind i madpakkepapir.
Nu er de klar til at komme i madkassen. Vi plejer at skære dem over på midten, så passer de i madpakken og de er nemmere at spise for børnene.
Find den fulde opskrift længere nede på siden her.
Ofte stillede spørgsmål
De færdige wraps skal opbevares i køleskabet indtil de skal spises. Hvis madkassen ikke kan komme i køleskabet, kan du komme den i en lille køletaske med et køleelement.
Ja du kan bruge den salat og de grøntsager du og dine børn bedst kan lide. Vores børn er også glade for at få majs eller agurk i strimler i deres tunwraps.
Ja det kan du godt, men da der er så meget væske i tunen, vil tortillaen blive blød dagen efter. Hvis du ikke har noget i mod det, så kan det fint lade sig gøre. Du kan også blande tunblandingen og gøre grøntsagerne klar dagen før, og så bare samle wrappen om morgenen inden den skal med i madpakken.
Andre madpakkeopskrifter du måske vil synes om
- Pirogger med oksekød
- Wraps med laks
- Frikadellespyd med grønt
- Quesadillas med kylling
- Pirogger med kylling
Opskrift på tun-wraps til madpakken
Her får du vores opskrift på nemme og lækre wraps til madpakken. De er med fyld af cremet tun, salat, avocado og rødløg, men du kan selvfølgelig skifte grøntsagerne ud som du har lyst til.
Vores unger er vilde med de lækre wraps, og de elsker at få dem med i madpakken. Vi håber at du får lyst til at prøve opskriften til dine børn eller dig selv.

Wraps med tun
Ingredienser
- 4 tortillapandekager
- 2 ds tun i vand
- 1 dl creme fraiche
- Salt
- Peber
- 60 g salat
- 2 avocadoer
- 1 rødløg
Sådan gør du
- Hæld vandet fra tunen, og bland det sammen med creme fraiche. Smag til med salt og peber.
- Smør tunblandingen ud på tortillapandekagerne.
- Fordel salaten hen over.
- Skær avocadoen i skiver og rødløg i tynde skiver.
- Fordel avocado og rødløg over salaten, og rul tortillapandekagerne stramt sammen.
- Pak dine wraps ind i madpakkepapir, og del dem eventuelt på midten. Så er de nemmere at spise og de passer ned i madkassen.
- Opbevar i køleskabet indtil de skal spises.
Hvad skal du huske til næste gang?
Ernæringsinformation
Hvad synes du om opskriften?
Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️
Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her