Populært:

Madformadelskere / Frokost / Madpakke / Wraps med kylling

Wraps med kylling

5

/5

20 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

5

/5

20 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Det kan være en udfordring at blive ved med at finde på ideer til madpakke til børnene. Derfor vil vi prøve at komme med lidt forskellige madpakke-inspiration her på siden. I dag får I vores opskrift på lækre og nemme wraps med kylling, bacon og grøntsager. Perfekte i madkassen til både børn og voksne.

wraps med kylling, mayonnaise og grøntsager til madpakken

I madpakken eller picnickurven

Wraps med kylling er en lækker frokost for både børn og voksne. De fleste kan nemlig lide at sætte tænderne i kylling og bacon!

Herhjemme elsker børnene at få sådan en rulle med i madpakke i skolen og børnehaven, men de er også super gode at tage med på picnic, strandturen eller køreturen. De er nemlig nemme at spise, og kan laves færdige hjemmefra.

Vi plejer at skære hver tortillapandekage med fyld over i to dele, så er den lidt nemmere at håndtere, også for børnene.

Du kan selvfølgelig komme lige præcis det fyld i, som I godt kan lide hjemme hos Jer. Kylling og bacon er altid en sikker vinder, det er nemlig noget de fleste kan lide.

Du kan også vælge at lave forskelligt fyld, så der er lidt for enhver smag.

Wraps med kylling er også super gode at servere til en børnefødselsdag. Det er nemlig noget du nemt kan lave klar på forhånd, og så er det nemt at give alle ungerne en hver i hånden. Server dem eventuelt sammen med et stort fad Gnavegrønt, Minifrikadeller og udskåret frugt.

Du kan sagtens samle rullerne om aftenen, så de er klar til madpakken, men tortillaerne vil suge noget af væsken fra fyldet og blive lidt blødere. Det synes vi ikke gør noget, men hvis du vil have dem helt friske, kan du forberede fyldet dagen før, og så bare samle dem om morgenen inden de skal i madkassen.

madpakke med wraps med kylling og grøntsager

Ingrediensnoter

Kylling – Vi bruger kyllingebryst, som vi koger. Du kan også stege det, eller bruge en rest kylling fra aftensmaden.

Bacon – Kylling og bacon er bare gode venner. Du kan bruge almindeligt bacon eller kalkunbacon hvis du synes.

Salat – Vi bruger rucola, men andre typer af salat kan også bruges.

Mayonnaise – Du kan lave din egen eller købe en færdiglavet mayo. Vi kommer lidt hvidløg i, men det kan springes over hvis dine børn ikke er til hvidløg.

Agurk – Det er en grøntsag vores børn er glade for. Du kan også bruge peberfrugt eller andre grøntsager hvis du synes.

Hvordan laver man wraps med kylling?

Disse madpakke-wraps er super nemme at lave.

Først skal kyllingen gøre klar. Jeg plejer lige at dele hvert kyllingebryst i to, og så kommer jeg det i kogende vand. Når kyllingen er gennemkogt, tages den op, og køler ned hvorefter den trækkes fra hinanden eller skæres ud i mindre stykker.

Baconen skal så steges sprød på en pande og drypper af på køkkenrulle. Så blandes mayonnaise med presset hvidløg, salt og peber, og så er du klar til at samle når du har skåret agurk ud, og vasket salaten.

Først smørres en tortillapandekage med mayonnaisen, der lægges rucola, kylling, bacon og agurk på en tortilla, som rulles stramt sammen til en wrap. Den pakkes ind og lægges på køl indtil den skal spises eller skal i madpakken.

Find den fulde opskrift længere nede på siden her.

wraps med kylling, bacon, grøntsager og hvidløgsmayo

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opbevarer man wraps med kylling?

De færdig wraps skal opbevares i køleskabet eller i en køletaske med et frossent køleelement hvis der ikke er adgang til køleskab.

Kan jeg bruge andet fyld?

Ja du kan skifte fyldet ud som du synes. Prøv med andre grøntsager eller en anden dressing. Se opskriften som inspiration, og prøv dig frem med hvad du har i køleskabet.

Kan jeg bruge en rest kylling fra aftensmaden?

Ja du kan sagtens lave dine wraps med en rest tilberedt kylling fra aftensmaden. Vi går ikke ind for madspild, og hvis du har rester, så er det bare med at få dem brugt på en god måde. Her er det altid godt, at indtænke rester fra aftensmaden i madpakken.

Andre madpakkeopskrifter du måske vil synes om

madpakke-wraps med kylling og grøntsager i madkasse

Opskrift på kyllingewraps til madpakken

Her får du vores opskrift på lækre wraps med kylling til madpakken. Det er skøn frokost, som passer til både børn og voksne. Hvis du har en rest kylling tilbage fra aftensmaden, kan du nemt lave lækre wraps, ellers kan du koge kyllingebryster og bruge i.

Vi håber du får lyst til at prøve opskriften, det er nemlig både nemt og virkelig lækkert.

wraps med kylling, mayonnaise og grøntsager til madpakken
5 fra 2 stemmer

Wraps med kylling

Opskrift på wraps med kylling
Kyllingewraps med bacon og grøntsager er skønne i madpakken til både børn og voksne. Brug en rest kylling eller kog et par kyllingebryster, så er der nem og lækker frokost til alle. Du kan skifte salat og grøntsager ud med andre typer hvis du synes.
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Madpakke
Køkken Dansk
Antal 4 stk
Kalorier 485 kcal

Ingredienser

Sådan gør du

Forberedelse af fyld:

  • Del hvert kyllingebryst i to, og kom dem i en gryde med rigeligt kogende saltet vand. Lad kyllingen koge i 10 minutter eller til den er gennemkogt. Lad den herefter køle ned, og skær den i mindre stykker eller træk kyllingen fra hinanden med to gafler.
    Hvis du har en rest kogt eller stegt kylling, kan du sagtens bruge det.
  • Steg baconen sprød på en pande. Læg den herefter på køkkenrulle, så den kan dryppe af.
  • Vask salat og agurk, og skær agurken i strimler.
  • Bland mayonnaise og presset hvidløg, og smag til med salt og peber.

Samling af wraps:

  • Smør en tortillapandekage med mayonnaise.
  • Fordel rucola ud over, og herefter stykker af kylling, bacon og agurk. Rul wrappen stramt sammen, og pak den ind i madpapir.
  • Skær eventuelt wrappen over på midten, og nu er den klar til madpakken.

Hvad skal du huske til næste gang?Ernæringsinformation

Serving: 1wrapKalorier: 485kcalKulhydrater: 18gProtein: 23gFedt: 35gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 14gEnkeltumættet fedt: 11gTransfedt: 1gKolesterol: 79mgNatrium: 1245mgKalium: 500mgFibre: 1gSukker: 3gA-vitamin: 433IUC-vitamin: 5mgCalcium: 70mgJern: 2mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

2 kommentarer til “Wraps med kylling”

5 from 2 votes (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering

Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.