Populært:

Madformadelskere / Aftensmad / Madpandekager

Madpandekager

5

/5

1 time 10 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

5

/5

1 time 10 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Madpandekager med fyld er en klassiker vi alle nok husker fra barndommen. Pandekager med fyld holder stadig, og man kan jo fylde dem med lige præcis det fyld man bedst kan lide. Vil du servere en lækker aftensmad til familien, så læs med her og få vores opskrift.

madpandekager til at fylde med kød eller grøntsager

Simple pandekager til fyld

Pandekager er noget ungerne elsker herhjemme. Det kan dog ikke være dessertpandekager hver eneste gang, så derfor laver vi også ret ofte madpandekager med fyld.

Når vi får madpandekager kan det være med alt muligt forskelligt fyld. En af favoritterne er Fyldte pandekager med oksekød. Alternativt kan pandekagerne fyldes med grøntsager af forskellige slags, kylling, bønner eller lige hvad man har lyst til.

pande med madpandekage

Hvordan laver man madpandekager?

Pandekagerne her er super nemme at lave. De består af ganske få ingredienser:

  • Hvedemel
  • Mælk
  • Æg
  • Salt
  • Smør til stegning

Dejen blendes sammen, det tager kun ganske få minutter og så er man klar til at gå i gang med at bage pandekager. Når de er bagt, så er det bare at fylde dem med hvad du har lyst til.

Opskrift på nemme madpandekager

Her kommer opskriften på klassiske madpandekager. De er nemme at lave, og så smager de bare skønt! Du kan fylde dem med kødfyld eller vegetarisk fyld af bønner eller grøntsager. Det er helt op til dig.

madpandekager til at fylde med kød eller grøntsager
5 fra 1 stemme

Madpandekager

Opskrift på lækre hjemmelavede madpandekager, som kan fyldes med oksekød, kylling, grøntsager eller lige hvad man har lyst til.
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Aftensmad
Køkken Dansk
Antal 4 personer
Kalorier 211 kcal

Ingredienser

  • 180 g hvedemel
  • 3 dl mælk
  • 3 stk æg
  • ½ tsk salt
  • smør, til stegning

Sådan gør du

  • Ingredienserne til pandekagerne piskes sammen i en skål. Dejen kan bruges med det samme, eller sættes på køl mens fyldet forberedes.
    – Jeg plejer at mixe dejen sammen med en stavblender, så er man sikker på at undgå klumper.
  • Varm en pande op til middel varme og smelt en lille klat smør. Kom dej på panden og drej den rundt så dejen fordeles. Bag pandekagerne et par minutter på hver side til de er gyldne.
    – Der bliver 8 pandekager ud af dejen.
  • Når pandekagerne er færdige kan de fyldes med det fyld man ønsker, og eventuelt gratineres i ovnen med ost ovenpå.

Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Serving: 1personKalorier: 211kcalKulhydrater: 38gProtein: 7gFedt: 3gMættet fedt: 1gKolesterol: 10mgNatrium: 83mgKalium: 148mgFibre: 1gSukker: 4gA-vitamin: 126IUCalcium: 92mgJern: 2mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.