Kims spagetti

Kims spagetti er en opskrift på en fremragende kødsovs med pølser. Pasta med kødsovs er altid en vinder. Som navnet antyder stammer opskriften fra min onkel Kim. Den er tit på menuen i huset og tager som regler kegler både hos børn og voksne. Det er ikke altid man har flere timer til at lave en klassisk bolognese, men kødsovs behøver ikke altid være kompliceret og den her opskrift kan laves på ca. 40 min.

Kims spagetti

Ingredienser:
1/2 dl. olivenolie
500 g hakket oksekød
2 store løg
1 dåse hakkede tomater
1 glas champignoner i skiver. Jeg hælder altid saften fra glasset med, der er også smag i det.
1 glas eller en pakke pølser. Jeg plejer at bruge pølser på glas, men en pakke langelændere eller lignende kan også bruges.
Ca. en halv flaske Heinz Ketchup. Det bliver altså bare bedre med Heinz, den har en god balance mellem surt og sødt.
Salt og peber efter smag.

Fremgangsmåde:
Find en stor gryde frem og opvarm olivenolien, hak de 2 løg og steg dem i olien ved mellem varme til de er blevet bløde og klare. Tilsæt oksekødet og steg det igennem med løgene i ca. 5 min. Tilsæt de hakkede tomater, champignoner samt væske fra glasset og ketchup. Lad det hele simre ved svag varme i ca. en halv time. Skær pølserne i skiver og lad dem simre med de sidste 10 min. Smag til med salt og peber.
Server med friskkogt spagetti og friskrevet parmesan.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares