Bøf Lindstrøm er kort fortalt en lækker hakkebøf med rødbede og kapers, som serveres med brasede kartofler til.
Det er en klassisk Svensk ret, som både er nem aftensmad og som smager helt fantastisk godt.
Det er en ret som hele familien elsker herhjemme, så vi håber du får lyst til at prøve den.

Mere hverdagsmad
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Hak løg og syltede rødbeder til farsen helt fint.100 g syltede rødbeder, 1 løg
- Kom de hakkede løg og rødbeder sammen med alle de andre ingredienser til farsen i en skål, og ælt dem grundigt sammen. Når farsen er rørt helt sammen stilles den til siden.800 g hakket oksekød, 1 spsk kapers, 1 tsk dijonsennep, 2 æg, 1 ½ tsk salt, ½ tsk peber
- Skræl kartoflerne og skær dem i tern.1 kg kartofler
- Bring vand i kog i en gryde og tilsæt en spiseskefuld salt og derefter kartoffelternene. Kog dem i ca. 10 minutter eller til de er møre.
- I mens kartoflerne koger, formes 4 bøffer af farsen.
- Når kartoflerne er kogt færdige, hældes de i et dørslag, så vandet kan dryppe fra.
- Find en stor pande frem og smelt smørret sammen med olien ved middelhøj varme. Kom de afdryppede kartoffeltern på panden i svits dem i 10 – 15 minutter ved middel varme, eller til de er gyldne og sprøde. Krydder dem med salt og peber. Når de er færdige tages panden af varmen.30 g smør, 1 spsk olivenolie, Salt, Peber
- I mens kartoflerne brases, steges bøfferne. I en anden pande varmes smør og olie op til middel varme. Steg bøfferne i 7-8 minutter på hver side. Når bøfferne er færdige, tages de af panden.1 spsk olie, 15 g smør
- I samme pande som bøfferne er stegt på kommes nu vand, bouillonterning samt ribsgele, lad det koge op og lad det reducere en smule.2 dl vand, ½ oksebouillonterning, 1 spsk ribsgele
- Anret en tallerken med en portion brasede kartofler i bunden, placer en bøf ovenpå. Kom en smule skysauce på efterfulgt af tern af syltede rødbeder og kapers.Syltede rødbeder, Kapers