Populært:

Madformadelskere / Forretter / Avocado med rejer

Avocado med rejer

3.67

/5

10 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

3.67

/5

10 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Avocado med rejer.. Så bliver det ikke meget bedre.. Det egner sig super godt som en lille lækker forret, til en brunch eller på et lækkert tapasbord. Vi spiser det også nogle gange bare som en lille snack. Læs med her og få den nemme opskrift på fyldt avocado.

Avocado med rejer - Hurtig forret med rejer avocado og dressing - Nem forret til gæster eller som frokost

Nem forret med rejer

Det her er en af de nemmeste forretter vi kender. Det tager maks ti minutter at lave forret til 4 eller 6 personer, og du kan tilmed forberede noget af det på forhånd.

Lav gerne dressingen om formiddagen, og lad den stå og trække i køleskabet i nogle timer inden du skal bruge den på rejerne. Så smager den endnu bedre, og du undgår mere arbejde end højst nødvendigt når gæsterne er kommet.

Hvordan laver man avocado med rejer?

Som sagt er denne forret virkelig en af de nemme. Det mest komplicerede at lave er faktisk dressingen, men selv den er så nem at børnene kan lave den. Til retten skal du bruge:

 • Avocado
 • Rejer
 • Citron
 • Dressingen laves af: Creme fraiche, mayonnaise, ketchup, paprika, salt og peber.

Bland først dressingen af alle ingredienserne. Sæt den herefter på køl til den skal bruges. Lige inden servering deles avocadoerne, og stenen fjernes. Dryp med citronsaft for at undgå de bliver brune. Fyld avocadoerne med rejer, og kom til sidst dressingen på. Server med et godt brød og evt. et drys persille på toppen.

Avocado med rejer opskrift

Her får du vores opskrift på avocado med rejer. Du skal mere se det som inspiration end som en decideret opskrift, for den er super nem at lave. Dressingen er den dressing vi elsker til rejer, men man kan jo variere dressingen som man selv synes, og endda gå med en købedressing hvis man vil gøre det ekstranemt og super hurtigt.

Avocado med rejer - Hurtig forret med rejer avocado og dressing - Nem forret til gæster eller som frokost
3.67 fra 3 stemmer

Avocado med rejer opskrift

Nem forret med avocado og rejer
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Samlet tid 10 minutter
Ret Forret, Frokost, Snack
Køkken Dansk
Antal 4 personer
Kalorier 214 kcal

Ingredienser

 • 2 avocadoer
 • 200 g rejer i lage
 • 1 citron

Dressing

 • 2 spsk creme fraiche
 • 1 spsk mayonnaise
 • 2 tsk ketchup
 • 1/2 tsk paprika
 • Salt
 • Peber

Sådan gør du

Lav først dressingen:

 • Bland creme fraiche, mayonnaise, ketchup og paprika sammen og smag til med salt og peber. 

Anretning:

 • Skær avocadoerne i halve, og pres lidt citronsaft ud over for at undgå at de bliver brune. Fyld avocadoerne med rejer og put lidt dressing på toppen. Pynt evt. med lidt grønt fx persille. Server straks!

Hvad skal du huske til næste gang?Ernæringsinformation

Serving: 1halv avocado med fyldKalorier: 214kcalKulhydrater: 9gProtein: 12gFedt: 16gMættet fedt: 2gKolesterol: 126mgNatrium: 402mgKalium: 527mgFibre: 7gSukker: 1gA-vitamin: 208IUC-vitamin: 12mgCalcium: 85mgJern: 2mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Tips og tricks

 • Lav dressingen på forhånd, den må gerne stå og trække nogle timer i køleskabet.
 • Vent med at anrette til lige inden servering, så undgår du at avocadoerne bliver grimme og brune inden i skal spise dem.
 • Beregn 1/2 til 1 hel avocado per person. Det kommer både an på størrelsen af avocadoen, og på i hvilken sammenhæng den serveres. Til forret er 1/2 mellemstor eller stor avocado nok pr person hvis der følger en hovedret efter.
 • Dette er en hurtig forret. Du behøver ikke mere end 5 minutter i køkkenet inden servering. Skal den være ekstra hurtig, kan du endda vælge at købe en færdig dressing, men det tager altså kun 2 minutter at røre denne her sammen.

Andre opskrifter med avocado og rejer

Hvis du er vild med denne opskrift, så vil du også synes om:

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Note: Denne opskrift blev oprindeligt udgivet den 3. august 2016 – Vi har efterfølgende opdateret og genudgivet den med flere relevante informationer, for at give dig den bedste oplevelse med opskriften.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering
Om madformadelskere

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt

[email protected]
Læs mere om os her

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.

Følg med her