Rejecocktail

5

/5

30 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

5

/5

30 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Rejecocktail med Thousand Island dressing er en af de helt klassiske forretter som vi vender tilbage til igen og igen. Fordi det bare smager SÅ godt! Derudover er det jo simpelt at lave, og en skøn forret til nytårsaften. Læs med her og få vores opskrift inkl. opskriften på den bedste dressing til rejecocktail.

Rejecocktail med thousand island dressing og caviar i glas

Nem portionsanrettet forret

Lige for tiden er det jo næsten obligatorisk med portionsanrettet mad hvis man får gæster, men det er altså generelt bare en nem og smart måde at servere en forret på.

Du kan forberede det hele i forvejen, og enten samle rejecocktailsene i glassene og stille dem på køl, eller du kan samle dem lige inden servering. Alt du mere behøver er et godt flute og lidt smør, og så har du en formidabel forret.

To glas med rejecocktail pyntet med caviar dild og citron

Mere gæstemad


Hvordan laver man rejecocktail og dressing?

Rejecocktail er ingen videnskab i sig selv. Vi kan godt lide at holde den helt simpel, men hvis du gerne vil have mere grønt i, kan du vælge agurk, tomater eller blancherede asparges og komme det i sammen med salaten.

Til vores rejecocktail skal du bruge:

  • Sprød grøn salat
  • Rejer
  • Caviar
  • Dild
  • Citron
  • Thousand Island Dressing, opskriften finder du længere nede på siden her.

Start med at røre dressingen sammen, hvis du vil tage en smutvej, kan den også købes færdig. Herefter samles rejecocktails’ene i glas med salat nederst, dressing oven på, så rejer og de pyntes med caviar, dild og citronskiver.

Den fulde opskrift inkl. opskriften på dressingen finder du længere nede på siden her.

Flere ideer til forretter med fisk: Tunroulade eller Lækker skaldyrssalat

Rejecocktail med salat thousand island dressing rejer caviar dild og citron

Opskrift på klassisk rejecocktail med dressing

Her får du vores opskrift på en klassisk rejecocktail i glas med hjemmelavet Thousand Island dressing. Det er en simpel og nem forret, der bare altid smager rigtig godt. Det er en forret du nemt kan lave i forvejen, både til flere gæster og din egen familie.

Rejecocktail med thousand island dressing og caviar i glas
5 fra 1 stemme

Rejecocktail

Opskrift på klassisk rejecocktail med hjemmelavet thousand island dressing
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Forret
Køkken Dansk
Antal 4 personer
Kalorier 437 kcal

Ingredienser

Thousand Island Dressing:

  • 2 dl mayonnaise
  • 1 spsk ketchup
  • ½ tsk shiraca sauce
  • 1 tsk sød sennep
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk sød paprika
  • 1 spsk syltet agurk , fint hakket
  • 1 spsk skalotteløg , fint hakket
  • 1 tsk peberod , fint hakket
  • ¼ fed hvidløg , revet fint
  • 2 dråber tabasco , kan udelades
  • 1 knsp cayennepeber , kan udelades
  • Salt , efter smag
  • Peber, efter smag

Rejecocktail:

  • 100 g salat
  • 250 g rejer
  • 4 spsk stenbiderrogn, sort eller rød
  • ½ stk citron, i halve skiver
  • frisk dild

Sådan gør du

Thousand Island dressing:

  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med salt og peber. Stil dressingen på køl til forretten skal anrettes og serveres.

Samling:

  • Vask salaten og bræk den i mindre stykker. Anret den i glassene.
  • Kom et par spiseskefulde dressing oven på salaten.
  • Anret rejerne oven på dressingen.
  • Pynt forretterne med stenbiderrogn, dild og halve skiver af citron.

Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Serving: 1personKalorier: 437kcalKulhydrater: 3gProtein: 17gFedt: 39gMættet fedt: 6gKolesterol: 234mgNatrium: 909mgKalium: 166mgFibre: 1gSukker: 3gA-vitamin: 1050IUC-vitamin: 7mgCalcium: 107mgJern: 2mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.