Indhold

Kyllingelår sous vide

Indhold

Vi elsker sous vide tilberedning herhjemme. Det er nemt og man er sikker på en præcis tilberedning hver eneste gang. Kyllingelår sous vide giver smagfuld og mørt kyllingekød, der danner grundlag for et godt måltid. Læs med her og få vores opskrift.

Saftige Kyllingelår sous vide på hvis tallerken

Nem aftensmad med kylling

For en der aldrig har prøvet sous vide tilberedning, kan det måske være lidt svært at forstille sig de umiddelbare fordele, men de er der! Jeg plejer at omtale sous vide som “fire and forget”. Man kommer maden i det varme vand, og så glemmer man det egentlig bare til spisetid nærmer sig. Når man så tager kyllingen op, så er den faktisk færdig, den mangler bare lidt det sidste på grillen eller i ovnen, så den får lidt farve.

Smagen kan man ikke sige noget til, og det er slut med tørre og kedelige kyllingelår for altid. Og fordelen der kommer oven i den nemme tilberedning er smagen, der trænger meget mere smag ind i selve kyllingekødet end der gør ved normal tilberedning i ovn.

Hvis du vil vide mere om Sous Vide så klik her.

lækre saftige sous vide kyllingelår på hvid tallerken

Sådan gør du – Kyllingelår sous vide

Her kommer er en hurtig gennemgang af de ingredienser du skal bruge og fremgangsmåden. Du skal selvfølgelig bruge enten en sous vide stav, eller et kar. Du skal bruge en vakuumpakker og vakuumposer.

 • Kyllingelår
 • Tørret timian
 • Salt
 • Hvidløgspulver
 • Peber
 • Olivenolie

Den fulde opskrift kan du finde længere nede på siden.

Sous vide badet forberedes og varmes op. Kyllingelårene gnides ind i krydderier. Derefter vakuumpakkes kyllingelårene og kommes i det forvarmede sous vide bad.

Når tiden er gået og kyllingelårene er færdige tages posen og af vandet og klippes op. Kyllingelårene brunes nu hurtigt at af på en varm grill eller i ovnen.

møre og saftige kyllingelår sous vide

Opskrift på møre og saftige sous vide kyllingelår

Her kommer vores opskrift på lækre, møre og saftige kyllingelår på den nemme måde. Masser af velsmag og jeg garanterer for at dine unger vil elske dem.

Saftige Kyllingelår sous vide på hvis tallerken
0 fra 0 stemmer

Kyllingelår sous vide

Opskrift på møre og saftige sous vide kyllingelår
Opskrift lavet af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 4 t
Samlet tid 4 t 5 min
Ret Aftensmad
Køkken Dansk
Antal 8 stk
Kalorier 122 kcal

Ingredienser

 • 8 stk kyllingelår

Krydderi til kyllingelår:

 • 2 tsk tørret timian
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk hvidløgspulver
 • peber

Sådan gør du

 • Forvarm dit sous vide kar til 63 grader.
 • Krydderierne blandes sammen i en lille skål og hældes over kyllingelårene. Gnid krydderierne godt ind i kyllingelårene.
 • Kom kyllingelårene i en vakuumpose og vakuumer. Posen kommes derefter i det forvarmede sous vide kar.
 • Tilbered nu kyllingelårene i 4 timer ved 63 grader.
 • Når tiden er gået tages posen op og klippes op. Tag kyllingelårene ud og tilbered dem nu på en forvarmet grill eller i ovnen med grillfunktion, til de har fået noget farve.

Nutrition

Serving: 1stkKalorier: 122kcalKulhydrater: 1gProtein: 13gFedt: 7gMættet fedt: 2gTransfedt: 1gKolesterol: 70mgNatrium: 370mgKalium: 175mgFibre: 1gSukker: 1gA-vitamin: 44IUC-vitamin: 1mgCalcium: 9mgJern: 1mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
KEYWORDS / SØGEORD Kyllingelår sous vide
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Rasmus Juul Møller

Rasmus Juul Møller

Rasmus er familiefar og madelsker med stort M. Han elsker at stå bag grillen eller pizzaovnen og servere mad, som familie og venner elsker at spise. Rasmus er uddannet teknisk designer, og hans kreativitet ses også i køkkenet, hvor han elsker at frembringe nye retter og kombinationer, der får smagsløgene til at synge. Han elsker gadgets og mad der kan grilles, laves i sous vide eller med noget nyt sejt udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering
Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 6 år og Ellen på 4 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg