Grønne asparges sous vide

Uhh.. Jeg elsker grønne asparges, de kan bruges til så meget lækkert. På grillen, i en æggekage eller i en skalddyrssalat.. Mums!. Grønne asparges sous vide er ingen undtagelse. Tilberedt med masser af smør ved den helt rigtige temperatur og tid, lige så de har lidt bid. Det er bare en lækker mundfuld.

Vi spiser dem som tilbehør til fisk, eller en god bøf fra grillen. Når man traditionelt koger asparges, så forsvinder der smag ud i kogevandet, det undgår man når man tilbereder dem i sous vide.

Grønne asparges sous vide - Nem opskrift på grøntsager i sous vide - Lækre grønne asparges
Grønne asparges sous vide - Nem opskrift på grøntsager i sous vide - Lækre grønne asparges

Grønne asparges sous vide som tilbehør

Grønne asparges og fisk, det er et perfekt match. Et stykke laks, sauce hollandaise og grønne asparges, og nå ja! måske en lille ny kartoffel. Så bliver det da ikke meget bedre.
De kan også spises som lækkert tilbehør til en god bøf fra grillen, Hvis man lige drysser lidt revet parmesan ud over dem når de er færdige. Der er så mange retter hvor man kan bruge grønne asparges.

Dyrk dine egne grønne asparges

Jeps, det kan man sagtens. Og april er den helt perfekte måned at plante asparges i. Vi har haft grønne asparges i haven i lang tid, og hvis man har tålmodighed til at vente 2 år fra man planter dem, så er det bestemt det værd.
Du kan se meget mere om asparges i haven, her i Plantoramas guide.

Grønne asparges sous vide opskrift

Her kommer vores opskrift på grønne asparges sous vide. Det tager en halv time, og resultatet er i top. Du kan sagtens udelade smørret, med det giver altså lige det sidste.

Grønne asparges sous vide - Nem opskrift på grøntsager i sous vide - Lækre grønne asparges
5 fra 1 stemme

Grønne asparges sous vide opskrift

Sprøde og smagfulde asparges i sous vide
Udskriv Pin
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 35 min
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 bdt grønne asparges
  • 100 g smør
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

  • Knæk enderne af de grønne asparges og læg dem væk (kog evt. suppe på dem).
  • Kom alle ingredienserne i en vakuumpose, krydder med salt og peber efter smag og vakuumer.
  • Kom posen med asparges i 80 grader varmt sous vide bad i 30 min.
  • Tag dem op og server dem lige fra posen.
  • Velbekomme.
Vilkår for beregning af ernæringsdata
KEYWORDS / SØGEORD Asparges, Grøntsager, Sous vide
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Rasmus Juul Møller

Rasmus Juul Møller

Rasmus er familiefar og madelsker med stort M. Han elsker at stå bag grillen eller pizzaovnen og servere mad, som familie og venner elsker at spise. Rasmus er uddannet teknisk designer, og hans kreativitet ses også i køkkenet, hvor han elsker at frembringe nye retter og kombinationer, der får smagsløgene til at synge. Han elsker gadgets og mad der kan grilles, laves i sous vide eller med noget nyt sejt udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg