Kylling Cacciatore serveret med friskkogt pasta og en lรฆkker grรธn salat, det er bare godt.
Mรธr kylling i en lรฆkker tomatsauce, med rรธd og gul peber samt sorte oliven, det er en rigtig efterรฅrsret der giver varme helt ned i tรฅspidserne. Det er en klassisk Italiensk ret, normalt tilberedt med enten kylling eller kanin.
I vores version er der kylling, det ved vi at ungerne spiser med stor fornรธjelse, og sammen med pasta, sรฅ er det bare en vinder.

Mere hverdagsmad
Ingredienser
Fremgangsmรฅde
- Start med at forberede grรธntsagerne. Rens champignonerne og skรฆr dem i skiver. Lรธg samt hvidlรธg pilles og hakkes. Peberfrugterne renses og skรฆres i tern.1 lรธg, 350 g champignoner, 4 fed hvidlรธg, 1 rรธd peberfrugt, 1 gul peberfrugt
- Varm olie op i en gryde og brun derefter kyllingebrysterne af pรฅ begge sider. Nรฅr de er brunet af, tages de op og lรฆgges siden.1 spsk olivenolie, 1200 g kyllingebryst
- I samme gryde kommes nu lรธg, hvidlรธg samt champignon. Brun det af ved middel varme til al vรฆde er fordampet. Tilsรฆt derefter melet og bland det godt sammen. Lad det stege med et minuts tid.1 ยฝ spsk hvedemel
- Del oliven i halve, og fjern eventuelle kerner.100 g sorte oliven
- Tilsรฆt nu chiliflager, vin, bouillon, tomatkoncentrat, hakkede tomater, peberfrugt, sorte oliven, timian, oregano, laurbรฆrblade samt sukker. Smag til med salt og peber.ยฝ tsk chiliflager, 1 ds hakkede tomater, 1 ยฝ dl hvidvin, 1 dl hรธnsebouillon, 2 spsk tomatkoncentrat, 1 tsk tรธrret timian, 1 tsk tรธrret oregano, 1 spsk sukker, Salt, Peber, 2 laurbรฆrblade
- Kom kyllingebrysterne tilbage i saucen og bring den i kog. Skru ned for varmen , lรฆg lรฅ pรฅ og lad nu retten simre ved svag varme i ca. 45 minutter. Rรธr i gryden undervejs.
- Nรฅr tiden er gรฅet, smages retten med yderlige salt og peber hvis nรธdvendigt, og drysses med hakket frisk persille inden den serveres.Frisk persille
Hvor mange gram er de 8 stk kyllingebryst?
Hej Lรฆrke.
Et gennemsnits kyllingebryst vejer Ca. 150 g, sรฅ i alt er der brugt 1200 g i opskriften.
Jeg har rettet opskriften til sรฅ det passer med antal personer ๐
Med venlig hilsen
Rasmus – Mad For Madelskere
Hej
Hvis man bruger kyllingefilet, skal de sรฅ stadig tilberede i 45 minutter?
Hej Line.
Du kan sagten lade dem simre med i 45 minutter. Saucen koger ind og bliver kraftigere i smagen og kyllingen tager smag fra selv saucen.
Med venlig hilsen
Rasmus – Mad For Madelskere
Tak for svar. Jeg var bange for, at kyllingefilet ville blive tรธrt, hvis det koger med sรฅ lรฆnge..๐ค