Lækker og cremet dressing til tunmousse eller andre fiske- eller skaldyrsforretter. Den er nem at lave og smager skønt.

Mere gæstemad
Opskriften er god fordi
Nem – Dressingen her er virkelig nem og du kan fint forberede den på forhånd.
Frisk og syrlig – Den passer perfekt til både tunmousse og andre forretter med fisk og skaldyr.
Ingrediensnoter
Dild – Dild er en af de vigtigste ingredienser. Du skal bruge masser af frisk dild, da det jo er en dilddressing. Dild passer bare godt til fisk og skaldyr, og derfor er det også helt perfekt i en dressing til sådan en forret som tunmousse eller tunsalat.
Creme fraiche – Du kan selv vælge hvor fed en creme fraiche du vil bruge. Jo federe en creme fraiche jo federe en dressing. Vi bruger 18 %, og tilsætter også lidt mayonnaise til dressingen.
Hvordan laver man dressing til tunmousse?
Denne opskrift er virkelig nem at lave. Du kan også sagtens lave den i god tid, så den er klar når tunmoussen skal serveres.
- Når du skal lave din dressing, så er det bare at blande alle ingredienserne sammen, og så er den faktisk klar til servering.
Find den fulde opskrift længere nede på siden.
Tips og Tricks
Krydderurter – Dild er lækkert sammen med fisk og skaldyr, men du kan også fint skifte den ud med andre krydderurter som for eksempel purløg eller persille alt efter hvad dressingen skal serveres til.
Ofte stillede spørgsmål
Du kan sagtens røre dressingen sammen i god tid, den har godt af at stå og trække lidt i køleskabet inden den skal serveres sammen med din forret.
Server dressingen til

Dressing til tunmousse
Ingredienser
- 1 ½ dl creme fraiche
- 2 spsk mayonnaise
- 1 spsk citronsaft
- 2 spsk frisk dild
- 1 tsk sukker
- ½ tsk salt, eller efter smag
- Peber, stødt, efter smag
Sådan gør du
- Hak dilden fint, og rør den sammmen med alle andre ingredienser i en skål.1 ½ dl creme fraiche, 2 spsk mayonnaise, 1 spsk citronsaft, 2 spsk frisk dild, 1 tsk sukker, ½ tsk salt, Peber
- Smag dressingen til med ekstra salt, peber og citronsaft, og sæt den på køl indtil servering.
Tips og noter
Hvad skal du huske til næste gang?
Ernæringsinformation
Opdatering
Denne opskrift blev oprindeligt udgivet den 15. marts 2021 – Vi har efterfølgende gennemprøvet og opdateret den med flere relevante informationer, for at give dig den bedste oplevelse med opskriften.
Denne opskrift er senest opdateret:
Vi serverer altid dressing til tunmousse, for det skal der til. Og opskriften ligner meget jeres, men creme fraichen er udskiftet med skyr, og så der er noget hakket løg i også, som er med til at gøre smagen helt ideel. Denne dressing er vi så også begyndt at bruge til når vi laver kold kartoffelsalat. Og den er i vore munde verdens bedste. Rigtig lækker og meget kaloriefattig.
Hej Annette
Tak for tippet, det er hermed givet videre til andre der har lyst til at prøve din version med skyr 🙂
Mvh Tina