Opskrift på en lækker og nem dilddressing til tunmousse. Denne dressing med masser af frisk dild og citron, giver et friskt pust til forretter med fisk eller skaldyr.
Tilb. tid 5 minuttermin
Samlet tid 5 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
1 ½dlcreme fraiche
2spskmayonnaise
1spskcitronsaft
2spskfrisk dild
1tsksukker
½tsksalt, eller efter smag
Peber, stødt, efter smag
Sådan gør du
Hak dilden fint, og rør den sammmen med alle andre ingredienser i en skål.
Smag dressingen til med ekstra salt, peber og citronsaft, og sæt den på køl indtil servering.
Noter
1. Servering - Denne dressing er skøn til tunmousse eller alle mulige andre forretter med fisk eller skaldyr. 2. Opbevaring - Sæt dressingen på køl når den er færdig og indtil den skal serveres. Du kan fint lave den i god tid, den har kun godt af at stå lidt i køleskabet og trække inden den skal spises.