Du kan nemt selv varme chokoladepinde til varm kakao eller varm chokolade som det jo faktisk er. Det er både nemt og lækkert, og du kan pynte dem præcis som du selv har lyst til.
Det er jo egentlig bare et stykke chokolade på pind, som man sætter i en kop, og så hælder man varm mælk over. Så vil chokoladen smelte, og vupti så har man en kop varm chokolade. Man kan pynte dem på alle mulige forskellige måder. Som her med små skumfiduser og fint krymmel hvis du synes. Eller du kan lave dem kun med chokolade. Det er helt op til dig.
Du kan bruge den chokolade du bedst kan lide. Her er de lavet med en blanding af hvid og mørk chokolade. Det er super lækkert med den søde hvide chokolade sammen med den lidt bitre mørke chokolade. Det skaber en god balance. Du kan også bruge mælkechokolade sammen med mørk chokolade, eller den kombination du bedst kan lide når du skal lave varm chokolade.

Flere drikkevarer
Ingredienser
Udstyr
Fremgangsmåde
- Start med at temperere den hvide chokolade. Hak ⅔ af chokoladen groft og den sidste ⅓ fint. Smelt den grofthakkede del i mikroovnen eller over vandbad. Rør rundt hvert 15. sekund hvis du bruger mikroovn. Når chokoladen akkurat er smeltet, røres den finthakkede chokolade i, og chokoladen er nu klar til brug.100 g hvid chokolade
- Fordel den hvide chokolade i silikoneformene, og lad den sætte sig. Sæt den eventuelt i køleskabet hvis det skal gå hurtigere.
- Temperer nu den mørke chokolade på samme måde.150 g mørk chokolade
- Fordel den smeltede mørke chokolade oven på den størknede hvide, og sæt en pind i hver form. Det er nemmest hvis chokoladen lige har stået et par minutter inden du stikker den i.
- Pynt på toppen med skumfiduser og krymmel eller pynt efter eget valg.30 g miniskumfiduser, Krymmel
- Ved servering sættes chokoladepinden i en kop, og der hældes cirka 1,5 dl varm mælk hen over.





