Barbecuesauce med honning er super lækkert! En god BBQ sauce er vigtig når man griller, det er den der giver det sidste pift til kødet, og får det hele til at hænge sammen. Den passer perfekt til både spareribs, kylling og hvad man ellers lige smider på grillen. Hvis du har lyst til at lave en lækker hjemmelavet barbecuesauce så læs med her.
En god allround barbecuesauce
Når grillsæsonen går i gang, så er det godt at have en god allround barbecuesauce! Og den her BBQ-sauce med honning er lige netop det, allround.. Det er en rigtig god barbecuesauce til spareribs, kylling, oksekød og også lam.
Vi griller rigtig meget, og derfor er det også helt naturligt, at jeg begyndte at lave hjemmelavet barbecuesauce. Det er billigere, det smager bedre og så kan man tilpasse smagen lige som vil have den. I den her opskrift er der en del sukker og honning, alt sammen noget der har en tildens til at brænde på, så når man griller og smører det på kødet, så skal man være over det hele tiden.
Hvordan laver man barbecuesauce med honning?
Når man skal lave hjemmelavet barbecuesauce med honning, så er det faktisk slet ikke så svært. Jeg vil anbefale at du laver en stor portion, så du har lidt i køleskabet til næste gang i skal grille. Her er en lille oversigt over ingredienser og fremgangsmåde.
- Ketchup, jeg plejer at bruge Heinz.
- Brun farin
- Æbleeddike
- Worchestershire sauce
- Honning
- Hvidløgspulver
- Løgpulver
- Chili
Alle ingredienserne kommes i en tykbundet gryde, og koges ved svag varme og under omrøring i Ca. 20 minutter. Barbecuesaucen kommes efterfølgende på skoldede glas, køles ned og stilles på køl til den skal bruges.
Barbecuesauce med honning opskrift
Her kommer vores opskrift på en lækker og nem barbecuesauce med honning. Masser af smag, og så nem at lave at det ikke tager mere end en lille halv time. Så næste gang du skal grille, så håber jeg du får lyst til at prøve vores opskrift på en god BBQ-sauce.
Barbecuesauce med honning opskrift
Ingredienser
- 10 dl ketchup, Heinz
- 3,75 dl brun farin
- 1,25 dl æbleeddike
- 1 dl worcestershire sauce
- 2,5 dl honning
- 1 spsk hvidløgspulver, eller 5 friske fed hvidløg
- 2 spsk løgpulver
- 1 tsk chiliflager
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Alle ingredienserne kommes i en gryde og simrer ved svag varm i Ca. 20 minutter. Husk at røre rundt.
- Når barbecuesaucen er færdig kommes den på skoldede glas og opbevares på køl til den skal bruges.
Hvad skal du huske til næste gang?
Ernæringsinformation
Hvad synes du om opskriften?
Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️
Note: Denne opskrift blev oprindeligt udgivet den 20. april 2015 – Vi har efterfølgende opdateret og genudgivet den med flere relevante informationer, for at give dig den bedste oplevelse med opskriften.
Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her