Hjem » Alle opskrifter » Æg i portobellosvampe

Æg i portobellosvampe

Her er en nem og hurtig opskrift på æg i portobellosvampe bagt i ovnen. De er super lækre til morgenmad eller brunch og svampene giver en virkelig god smag der spiller rigtig godt sammen med æggene.

Æg i portobello svampe

Fremgangsmåde:
Rens portobellosvampene og fjern stilken. Læg dem i et fad og slå et æg ud i hver svamp. Krydder ægget med salt og peber og evt. andre krydderier hvis du ønsker det. Bag svampene i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. Drys æggene med lidt revet parmesan og lad dem gratinere i ovnen inden de serveres med friskt purløg.

Velbekomme.

Se også vores opskrift på lækre æggemuffins med bacon

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.