Æg i portobellosvampe

Her er en nem og hurtig opskrift på æg i portobellosvampe bagt i ovnen. De er super lækre til morgenmad eller brunch og svampene giver en virkelig god smag der spiller rigtig godt sammen med æggene.

Æg i portobello svampe

Fremgangsmåde:
Rens portobellosvampene og fjern stilken. Læg dem i et fad og slå et æg ud i hver svamp. Krydder ægget med salt og peber og evt. andre krydderier hvis du ønsker det. Bag svampene i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. Drys æggene med lidt revet parmesan og lad dem gratinere i ovnen inden de serveres med friskt purløg.

Velbekomme.

Se også vores opskrift på lækre æggemuffins med bacon

Sending
User Review
0 (0 votes)

Reader Interactions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - nem hverdagsmad for hele familien

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares