Æblemuffins med kanel

Lækre æblemuffins med god smag af kanel og vanilie. Muffins er en super god kage til mange anledninger. De er nemme at transportere til fx. skole eller arbejde og de er lækre til både kaffen eller som dessert efter en lækker middag. Spis fx. disse muffins som dessert med en klat vanilieis og hakkede mandler. Disse muffins er også velegnede til at fryse, så du kan nemt lave en stor portion og tage op af fryseren når du har lyst til lidt lækkert.

æblemuffins med kanel

16 stk.
Ingredienser:

200g smør
200g sukker
4 æg
1 vaniliestang
2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
1 dl. mælk
350g hvedemel
2 æbler
3 spsk. sukker
1 spsk. kanel

æblemuffins med kanel2

Fremgangsmåde:
pisk 200g smør og 200g sukker godt sammen. Tilsæt herefter æggene et af gangen og pisk godt i mellem hvert æg. Tilsæt vanilie, bagepulver, salt og mælk, og til sidst mel lidt af gangen. Pisk det hele godt sammen til en ensartet masse. Bland 3 spsk. sukker og 1 spsk. kanel sammen i en lille skål. Skær æblerne ud i tern, og vend dem i halvdelen af kanelsukkeret. Vend herefter æblerne i dejen og fordel dejen i 16 muffinsforme. Drys lidt kanelsukker på toppen og bag dem i ca. 20-25 min. ved 200 grader.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares