Hjem » Alle opskrifter » Æblemuffins med kanel

Æblemuffins med kanel

Lækre æblemuffins med god smag af kanel og vanilje. Muffins er en super god kage til mange anledninger. De er nemme at transportere til fx. skole eller arbejde og de er lækre til både kaffen eller som dessert efter en lækker middag. Spis fx. disse muffins som dessert med en klat vaniljeis og hakkede mandler. Disse muffins er også velegnede til at fryse, så du kan nemt lave en stor portion og tage op af fryseren når du har lyst til lidt lækkert.

Æblemuffins med kanel - Nem opskrift på muffins med æble og kanel

Æblemuffins med kanel opskrift

Her er vores opskrift på lækre og svampede æblemuffins med kanel. Præcis som en god æblekage, bare i mindre form, og så kan man jo godt hapse to!

Æblemuffins med kanel - Nem opskrift på muffins med æble og kanel
No ratings yet

Æblemuffins med kanel

Svampede og lækre muffins med æble og kanel
Opskrift lavet af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 25 min
Samlet tid 45 min
Antal 16 stk

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 200 g sukker
  • 4 stk æg
  • 1 stk vaniljestang
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dl mælk
  • 350 g hvedemel
  • 2 stk æbler
  • 3 spsk sukker
  • 1 spsk kanel

Sådan gør du

  • Pisk 200 g smør og 200 g sukker godt sammen. Tilsæt herefter æggene et af gangen og pisk godt i mellem hvert æg. Tilsæt vaniljekorn, bagepulver, salt og mælk, og til sidst mel lidt af gangen. Pisk det hele godt sammen til en ensartet masse.
  • Bland 3 spsk. sukker og 1 spsk. kanel sammen i en lille skål. Skær æblerne ud i tern på ca 1×1 cm, og vend dem i halvdelen af kanelsukkeret. Vend herefter æblerne i dejen og fordel dejen i 16 muffinsforme. Drys lidt kanelsukker på toppen og bag dem i ca. 20-25 min. ved 200 grader.
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Opbevaring og holdbarhed på æblemuffins

Disse muffins kan sagtens holde sig lækre til dagen efter hvis du bager den dagen før de skal spises. De er også fryseegnede, og du kan derfor nemt bage en portion og altid have hurtig kage i fryseren.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering




KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.