Squashbrud med græskarkerner er perfekte at lave hvis du har squash i haven lige nu.
Disse squashboller er super gode i madpakken. De holder sig super saftige i flere dage, og de kan også sagtens fryses ned. Derudover mætter de godt, og de kan spises både som de er eller med pålæg i som en lækker sandwichbolle.
De er også fantastiske til formiddagsmad eller eftermiddagsmad til børnene. Send evt. lidt grøntsagsstænger med, og så er det et skønt lille måltid.

Mere bagværk
Ingredienser
Udstyr
Fremgangsmåde
- Opløse gæren i lunkent vand. Tilsæt så salt, sukker og grahamsmel og rør sammen på røremaskinen. Herefter tilsættes hvedemelet lidt af gangen. Det er ikke sikker du skal bruge det hele. Dejen skal være fast men ikke tør. Skær det bløde smør i tern, og ælt det ind i dejen. Ælt dejen godt på røremaskinen indtil den danner glutennet og slipper skålen. Det tager cirka 15 minutter.Herefter skal dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 1 time med et viskestykke over.2 ½ dl vand, 25 g gær, 10 g salt, 30 g sukker, 100 g grahamsmel, 350 g hvedemel, 40 g smør
- Forbered imens squashen. Riv den på den grove side på rivejernet, og lad det dryppe af i en si.Efter en time lægges dejen ud på bordet, og der laves en fordybning i midten. I fordybningen ligges æg, revet squash og græskarkerner. Siderne af dejen foldes ind over midten. Jeg brugte to metalspartler. Bliv ved med at folde og hakke dejen sammen med spartlerne indtil dejen er ensartet og fyldet er godt fordelt.1 æg, 200 g squash, 100 g græskarkerner
- Del dejen i 8 dele og placer de 8 stykker på en bageplade. De behøver ikke være runde som boller, men må gerne være lidt rustikke.
- Lad herefter bollerne efterhæve i 1 time i mens du varmer ovnen op til 225 grader almindelig over- og undervarme.Bag bruddene ved 225 grader over- og undervarme i cirka 15 minutter til de er gyldne og gennembagte.
- Lad dem køle lidt ned på en rist og så er de klar til at spise.