Vil du gerne prøve at lave perfekte popcorn i gryde? Så er du kommet til rette sted. Vi har nemlig skrevet en opskrift ned til dig, der ikke kan gå galt. Så kan du nemt imponere børnene med lækre hjemmelavede popcorn.
For det meste laver vi popcorn i mikroovn, men ungerne synes også det er sjovt at lave popcorn i gryde. Specielt når vi tager gryden med glaslåg, så man rigtig kan se de små majskorn poppe op nede i den varme olie.
Det er både nemt, og så er det nok også sundere end dem i mikroovn tror jeg uden at være sikker. Man ved i hvert fald hvad man kommer i gryden og i munden på ungerne.

Flere søde sager
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Hæld olie og popcornkernene i en tykbundet gryde, læg låg på og tænd på høj varme.2 spsk smagsneutral olie, 1 ½ dl popcornkerner
- Skru ned på middel varme når kernene begynder at poppe. Ryst gryden jævnligt under popningen. Når kernerne stopper med at poppe, tages gryden af varmen.
- De færdige popcorn drysses med salt og nydes lune.Salt
Næringsindhold
Tilføj dine egne noter
Ofte stillede spørgsmål
Ja. Det kan man faktisk godt. Brug en støbejernsgryde og varm den godt op inden du kommer popcornkerne i. Ryst gryden godt en gang i mellem, men ellers pop dine popcorn på samme måde som hvis du havde olie i gryden.
Ja. Du kan godt poppe popcornene fra mikroovnsposerne i en gryde. Hæld alt indeholdet i gryden, og tænd på middel varme. Ryst gryden jævnligt for at sikre alle popcorn bliver poppede.