Indhold

Popcorn med smør

Indhold

Når vi rigtig skal hygge herhjemme så står der popcorn på bordet. Hvis det lige skal være lidt ekstra lækkert, så er det popcorn med smør. De smager bare lige en tand bedre, og ungerne elsker dem. De er heldigvis nemme at lave, læs med her og få den nemme opskrift.

popcorn med smør i sort skål

Rigeligt med smør

Selvfølgelig skal vi passe lidt på hvor meget smør vi spiser, men en gang i mellem sker der ikke noget ved at servere en skål popcorn med smør. De smager simpelthen bare lige lidt bedre end almindelige popcorn, og alt med måde du ved.

Smørpopcorn er en smule fedtede at spise, så når du serverer det, er det en god ide at have en pakke vådservietter eller en våd klud i nærheden. Især hvis det er til små børn. Her taler jeg af erfaring!

Skål med popcorn med smør og salt

Hvordan laver man popcorn med smeltet smør?

Opskrift på disse lækre popcorn er ret lige til. Til opskriften skal du bruge:

 • Popcorn, poppet i pose i mikroovnen eller den gammeldags slags poppet i gryde.
 • Smør
 • Salt, smag dig frem hvis du bruger mikroovnspopcorn, da de fleste indeholder salt i forvejen.

  Fremgangsmåden er ganske simpel. Først skal popcornene poppes. Om du kører med mikroovnsversionen eller i en gryde er op til dig. Samtidig smeltes smørret i en gryde ved lav varme. Lad være med at røre i smørret, og hæld herefter det klarede smør over dine popcorn. Lidt salt, og så er de klar til servering. Find hele opskriften og fremgangsmåden længere nede på siden her.

  Prøv også: Karamelpopcorn
Skål med smørpopcorn

Opskrift på smør-popcorn

Her får du vores opskrift på nemme popcorn med smør. De tager popcorn til et helt nyt niveau, og gør lige fredagen en smule bedre. Det er ikke spor svært at lave, men giver lidt fedtede fingre når de skal spises.

popcorn med smør i sort skål
5 fra 1 stemme

Popcorn med smør

Nem opskrift på smør popcorn fra bunden
Opskrift lavet af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 10 min
Ret Snack
Køkken Amerikansk
Antal 1 portion
Kalorier 696 kcal

Ingredienser

 • 50 g smør
 • 1 pose mikropopcorn, eller 90 gram af den gammeldags slags til gryde
 • Salt, efter smag

Sådan gør du

 • Sæt smørret til at smelte ved lav varme i en gryde. Rør ikke i smørret undervejs.
 • Pop dine popcorn efter anvisning på pakken.
 • Efter noget tid begynder smørret at skille, og det klarede smør vil ligge på toppen. Hæld det klarede smør over i en anden beholder, brug eventuelt en ske for at få det sidste med. Det er det vi skal bruge til vores popcorn.
 • Hæld det klarede smør over dine popcorn og drys med lidt salt. Server straks.

Nutrition

Serving: 1portionKalorier: 696kcalKulhydrater: 67gProtein: 10gFedt: 44gMættet fedt: 26gKolesterol: 108mgNatrium: 7340mgKalium: 247mgFibre: 11gSukker: 1gA-vitamin: 1250IUCalcium: 12mgJern: 3mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
KEYWORDS / SØGEORD Biograf popcorn, Smørpopcorn
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Tina Westergaard Møller

Tina Westergaard Møller

Tina er 31 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering
Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg