Populært:

Piroggens historie

Pirogger stammer fra Rusland og de omkringliggende østeuropæiske lande. De består traditionelt af en gærdej, der pakkes omkring fyld som ofte er lavet af hakket kød, fisk, skaldyr, æg, ost eller svampe. Der er dog også eksempler på at dejen er butterdej eller andre slags dej.

Pirogger kan også laves dom en slags kage med sødt fyld som for eksempel frugtkompot.

Ofte stillede spørgsmål om pirogger

Kan jeg lave pirogger med færdig dej?

Du kan sagtens lave pirogger med færdigkøbt dej hvis du helst vil det. Du kan for eksempel vælge tærtedej, pølsehornsdej eller butterdej fra supermarkedet. Men det er faktisk ikke svært at lave sin egen dej til pirogger, så hvis du har tid til det, vil jeg anbefale dig at følge en af opskrifterne her på siden og lave din egen pirog-dej.

Om madformadelskere

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt

[email protected]
Læs mere om os her

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.

Følg med her