Pirogger
Pirogger med fyld er lækker at have med i madpakken både som barn og voksen. Her på siden finder du vores bedste opskrifter på pirogger af forskellige slags. Pirogger kan laves med fyld af forskellige slags kød, grønt og ost, og her finder du vores favorit-opskrifter.
Opskrifter på pirogger
Piroggens historie
Pirogger stammer fra Rusland og de omkringliggende østeuropæiske lande. De består traditionelt af en gærdej, der pakkes omkring fyld som ofte er lavet af hakket kød, fisk, skaldyr, æg, ost eller svampe. Der er dog også eksempler på at dejen er butterdej eller andre slags dej.
Pirogger kan også laves dom en slags kage med sødt fyld som for eksempel frugtkompot.
Ofte stillede spørgsmål
Du kan sagtens lave pirogger med færdigkøbt dej hvis du helst vil det. Du kan for eksempel vælge tærtedej, pølsehornsdej eller butterdej fra supermarkedet. Men det er faktisk ikke svært at lave sin egen dej til pirogger, så hvis du har tid til det, vil jeg anbefale dig at følge en af opskrifterne her på siden og lave din egen pirog-dej.