Cookies med chokolade er altid lækkert! Det er skønne småkager som både børn og voksne elsker, og så er de tilmed virkelig nemme at lave selv.
Dejen kan nemt gemmes i fryseren, så kan du hurtigt tage nogle kugler dej op og bage lækre cookies.

Flere søde sager
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Pisk blødt smør, sukker, brun farin og kornene fra vaniljestangen godt sammen.150 g smør, 135 g sukker, 100 g brun farin, 1 vaniljestang
- Tilsæt herefter æg, og pisk godt igen.1 æg
- Bland mel, natron, bagepulver og salt sammen, og rør det i dejen.180 g hvedemel, 1 tsk natron, 1 tsk bagepulver, ½ tsk salt
- Hak chokoladen groft og til dejen. Rør dejen til den er ensartet og chokoladen er fordelt.100 g mørk chokolade
- Du kan med fordel sætte dejen i køleskabet 1 times tid. Så bliver den nemmere at arbejde med, men du kan også sagtens gå videre med det samme.
- Tænd ovnen på 175 grader
- Tril dejen til kugler. Brug 1 spsk. dej pr kugle. Sæt kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Der skal være god plads imellem dem, da de flyder ud under bagningen.
- Bag kagerne ved 175 grader i 12-15 min. og lad kagerne køle af på bagepladen, og flyt dem så til en rist.