Vi elsker pastafade herhjemme, og denne version af pastafad med kylling i karry i en cremet sauce af kokosmælk og med masser af grøntsager er en af favoritterne.
Det er super nemt at gøre klar og få i ovnen, og så passer det sig selv indtil det er spisetid. Denne pastaret er med hakket kylling, og det er noget vi er begyndt at spise mere af herhjemme.
Her bruger vi spidskål, squash og rød peberfrugt, men du kan fint skifte ud med andre grøntsager og vælge familiens favoritter.

Mere hverdagsmad
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 210 grader over- og undervarme.
- Hak løg og hvidløg, og steg det ved middel varme til løgene er klare. Tilsæt hakket kylling, og steg videre til kødet er brunet af. Tilsæt salt, peber, karry og gurkemeje, og bland det hele godt sammen.2 løg, 3 fed hvidløg, 500 g hakket kylling, 2 spsk karry, 1 spsk gurkemeje, 1 tsk salt, Peber
- Skær peberfrugt og squash i tern, og skær spidskålen i strimler.1 rød peberfrugt, 1 squash, ½ spidskål
- Fordel den ukogte pasta, kyllingefyldet fra panden, grøntsagerne, hakkede tomater, kokosmælk og bouillon i et ovnfast fad. Vendt det lidt rundt, så det bliver jævnt fordelt, og pastaen er dækket af væsken.300 g pasta penne, 4 dl hakkede tomater, 2 ½ dl kokosmælk, 5 dl hønsebouillon
- Dæk fadet til med staniol, og sæt det i ovnen i 50-60 minutter ved 210 grader over- og undervarme, eller indtil pastaen er færdigtilberedt.
- Tag fadet ud, drys med hakket persille. Nu er pastaretten klar til servering.1 spsk frisk persille
Virkelig lækker ret, tak!
Hej Jane
Tak for din søde kommentar, vi er glade for at du kan lide retten 🤩
Mvh Tina