Granola og Müsli

Det er super lækkert at servere hjemmelavet müsli eller granola som topping på morgenmaden. Det gælder både hvis I spiser grød, smoothiebowls, yoghurt, skyr eller andre af den slags produkter. Her får du vores opskrifter på lækkert sprødt knas du kan drysse over din morgenmad.

Topping til skyr og yoghurt

Spiser du yoghurt eller skyr til morgenmad, så ved du at det er skønt med lidt sprød topping. Det giver både smag, knas og ekstra mæthed, da det ofte består af gryn og kerner.

Det er nemt og ofte billigere at lave din egen granola eller müsli, og så ved du også hvad det er du putter i munden. Server gerne noget frisk frugt, kompot eller bær til morgenmaden sammen med müslien eller granolaen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på granola og müsli?

Forskellen er, at granola er ristet eller bagt i ovnen, hvor i mod müsli er en tørblanding af for eksempel gryn, kerner og nødder. Indholdet af de to kan sådan set godt være ens, men typisk er granola ristet i noget sødt, for eksempel honning eller sirup og tilsat noget fedtstof som smør eller olie. Derfor er granola også sprødt og knasende.


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.