Madformadelskere / Aftensmad / Pastaretter / Pasta i fad / Pastafad med kylling i karry

Pastafad med kylling i karry

Af:

Tina Westergaard Møller

Opdateret:

Udgivet:


Vi elsker pastafade herhjemme, og denne version af pastafad med kylling i karry i en cremet sauce af kokosmælk og med masser af grøntsager er en af favoritterne.

Det er super nemt at gøre klar og få i ovnen, og så passer det sig selv indtil det er spisetid. Denne pastaret er med hakket kylling, og det er noget vi er begyndt at spise mere af herhjemme.

Her bruger vi spidskål, squash og rød peberfrugt, men du kan fint skifte ud med andre grøntsager og vælge familiens favoritter.

pastafad med kylling i karry og grøntsager.

Mere hverdagsmad

Opskrift

Pastafad med kylling i karry

5 fra 1 stemme
Nem opskrift på familievenligt pastafad med kylling, karry og lækre grøntsager. Den er en nem og familievenlig ret, som passer sig selv i ovnen. Perfekt til travle hverdage.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 15 minutter
Antal4 personer

Ingredienser
 

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 500 g hakket kylling
  • 2 spsk karry
  • 1 spsk gurkemeje
  • 1 tsk salt
  • Peber
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 squash
  • ½ spidskål
  • 300 g pasta penne
  • 4 dl hakkede tomater
  • 2 ½ dl kokosmælk
  • 5 dl hønsebouillon
  • 1 spsk frisk persille

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 210 grader over- og undervarme.
  2. Hak løg og hvidløg, og steg det ved middel varme til løgene er klare. Tilsæt hakket kylling, og steg videre til kødet er brunet af. Tilsæt salt, peber, karry og gurkemeje, og bland det hele godt sammen.
    2 løg, 3 fed hvidløg, 500 g hakket kylling, 2 spsk karry, 1 spsk gurkemeje, 1 tsk salt, Peber
  3. Skær peberfrugt og squash i tern, og skær spidskålen i strimler.
    1 rød peberfrugt, 1 squash, ½ spidskål
  4. Fordel den ukogte pasta, kyllingefyldet fra panden, grøntsagerne, hakkede tomater, kokosmælk og bouillon i et ovnfast fad. Vendt det lidt rundt, så det bliver jævnt fordelt, og pastaen er dækket af væsken.
    300 g pasta penne, 4 dl hakkede tomater, 2 ½ dl kokosmælk, 5 dl hønsebouillon
  5. Dæk fadet til med staniol, og sæt det i ovnen i 50-60 minutter ved 210 grader over- og undervarme, eller indtil pastaen er færdigtilberedt.
  6. Tag fadet ud, drys med hakket persille. Nu er pastaretten klar til servering.
    1 spsk frisk persille

Næringsindhold

Serving: 1personKalorier: 789kcalKulhydrater: 102gProtein: 41gFedt: 27gMættet fedt: 16gFlerumættet fedt: 3gEnkeltumættet fedt: 6gTransfedt: 0.1gKolesterol: 111mgNatrium: 994mgKalium: 2285mgFibre: 11gSukker: 16gA-vitamin: 21194IUC-vitamin: 94mgCalcium: 198mgJern: 9mg

Madelskernes Tips

Ingrediensnoter

Pasta – Vi har brugt pasta penne til denne ret, det gør vi næsten altid til de her pastafade, for de er en favorit herhjemme. Du kan også bruge sløjfer eller andre typer af pasta hvis du hellere vil det.
Grøntsager – Du kan skifte grøntsagerne her ud med andre hvis du har lyst. Det er en god ret til at få brugt resterne i grøntsagsskuffen sidst på ugen, eller du kan vælge ungernes favoritter.

Servering

Vi spiser denne pastaret som et helt måltid. Du kan eventuelt servere lidt brød eller en grøn salat til hvis du gerne vil lave lidt tilbehør.

Rester

Gem resterne i køleskabet. De kan fint genopvarmes dages efter, du kan eventuelt tage en portion med i madpakken.
Har du prøvet opskriften?Fortæl os hvad du synes om den!

2 kommentarer til “Pastafad med kylling i karry”

5 from 1 vote

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Egevej 3, 6520 Toftlund

[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.