Hvis du bevæger dig rundt på de sociale medier har du helt sikkert set de populære gyozaretter lavet i et fad i ovnen. Her får du vores version af one pan gyoza med nudler og rød karry.
Vi er blevet glade for at lave retten med nudler i, for så får man et helt måltid med nudler, suppen og de lækre gyozaer. Vi tilsætter også spinat for at få lidt ekstra grønt i retten.
Både børn og voksne elsker denne ret herhjemme, og heldigvis er den virkelig nem at lave, og den passer perfekt ind i en travl hverdag. Når den først er i ovnen, passer den nemlig sig selv.

Mere hverdagsmad
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Kog grøntsagsbouillon op i en gryde.
- Find et fad frem på cirka 22×30 cm. Kom rød karrypasta, soya, oyster sauce, sesamolie, fish sauce ned i fadet, og riv ingefær og hvidløg fint ned oven i. Rør det hele godt sammen.3 spsk rød karrypasta, 3 spsk soya sauce, 2 spsk oyster sauce, 1 spsk sesamolie, 1 spsk fish sauce, 10 g frisk ingefær, 1 fed hvidløg
- Tilføj kokosmælk, kogende grøntsagsbouillon og spinat i fadet, og rør det hele godt rundt. Kom nudler og gyozaer ned oveni væsken.1 ds kokosmælk, 7 ½ dl grøntsagsbouillon, 100 g friske spinatblade

- Vend dem rundt, så de bliver smurt godt ind i saucen, eller brug en ske til at øse sauce hen over det.200 g æggenudler, 20 frosne gyoza

- Dæk fadet med staniol og sæt det i ovnen i 25 minutter ved 180 grader varmluft.
- Efter 25 minutter, når gyozaer og nudler er færdigtilberedte, tager du fadet ud af ovnen og fjerner staniolen.

- Vend det hele godt sammen i fadet, og drys hakkede forårsløg, sesamfrø og sort sesam på toppen, og server med crispy chiliolie til dem der vil have lidt ekstra spice.2 forårsløg, 1 spsk sesamfrø, 1 spsk sorte sesamsfrø, Crispy chiliolie




