Madformadelskere / Aftensmad / Hverdagsmad / One pan gyoza med nudler i rød karry

One pan gyoza med nudler i rød karry

Af:

Tina Westergaard Møller

Opdateret:

Udgivet:


Hvis du bevæger dig rundt på de sociale medier har du helt sikkert set de populære gyozaretter lavet i et fad i ovnen. Her får du vores version af one pan gyoza med nudler og rød karry.

Vi er blevet glade for at lave retten med nudler i, for så får man et helt måltid med nudler, suppen og de lækre gyozaer. Vi tilsætter også spinat for at få lidt ekstra grønt i retten.

Både børn og voksne elsker denne ret herhjemme, og heldigvis er den virkelig nem at lave, og den passer perfekt ind i en travl hverdag. Når den først er i ovnen, passer den nemlig sig selv.

One pan gyoza med nudler i rød karry klar til servering.

Mere hverdagsmad

Opskrift

One pan gyoza med nudler i rød karry

Ingen stemmer endnu
Nem og lækker asiatiskinspireret aftensmad. Lækre japanske gyoza lavet i et fad med nudler og en lækker sauce, så du får et helt måltid i et fad i ovnen på en gang. Nemt og hurtigt og vi sparer på opvasken.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal4 personer

Ingredienser
 

  • 3 spsk rød karrypasta
  • 3 spsk soya sauce
  • 2 spsk oyster sauce
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 spsk fish sauce
  • 10 g frisk ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ds kokosmælk
  • 7 ½ dl grøntsagsbouillon
  • 100 g friske spinatblade
  • 200 g æggenudler
  • 20 frosne gyoza
  • 2 forårsløg
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 spsk sorte sesamsfrø
  • Crispy chiliolie, til servering

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Kog grøntsagsbouillon op i en gryde.
  3. Find et fad frem på cirka 22×30 cm. Kom rød karrypasta, soya, oyster sauce, sesamolie, fish sauce ned i fadet, og riv ingefær og hvidløg fint ned oven i. Rør det hele godt sammen.
    3 spsk rød karrypasta, 3 spsk soya sauce, 2 spsk oyster sauce, 1 spsk sesamolie, 1 spsk fish sauce, 10 g frisk ingefær, 1 fed hvidløg
  4. Tilføj kokosmælk, kogende grøntsagsbouillon og spinat i fadet, og rør det hele godt rundt. Kom nudler og gyozaer ned oveni væsken.
    1 ds kokosmælk, 7 ½ dl grøntsagsbouillon, 100 g friske spinatblade
    fadet med væske, nudler og frosne gyozaer.
  5. Vend dem rundt, så de bliver smurt godt ind i saucen, eller brug en ske til at øse sauce hen over det.
    200 g æggenudler, 20 frosne gyoza
    fadet hvor væsken er øst hen over nudler og gyozaer.
  6. Dæk fadet med staniol og sæt det i ovnen i 25 minutter ved 180 grader varmluft.
  7. Efter 25 minutter, når gyozaer og nudler er færdigtilberedte, tager du fadet ud af ovnen og fjerner staniolen.
  8. Vend det hele godt sammen i fadet, og drys hakkede forårsløg, sesamfrø og sort sesam på toppen, og server med crispy chiliolie til dem der vil have lidt ekstra spice.
    2 forårsløg, 1 spsk sesamfrø, 1 spsk sorte sesamsfrø, Crispy chiliolie

Næringsindhold

Serving: 1personKalorier: 725kcalKulhydrater: 87gProtein: 19gFedt: 36gMættet fedt: 21gFlerumættet fedt: 4gEnkeltumættet fedt: 4gTransfedt: 0.03gKolesterol: 46mgNatrium: 2612mgKalium: 569mgFibre: 6gSukker: 8gA-vitamin: 4607IUC-vitamin: 21mgCalcium: 168mgJern: 8mg

Madelskernes Tips

Ingrediensnoter

Rød karrypasta – Der er stor forskel på styrken, den jeg har brugt er sådan en god familievenlig en fra Brugsen. Hvis du bruger en der er meget stærk, må du lige prøve dig frem med mængden.
Gyoza – Jeg kommer frosne gyozaer direkte i fadet. De behøver ikke tøes op først. Jeg køber altid mine gyozaer i ABC Lavpris. De smager virkelig godt, og prisen er god. De kan også købes i andre supermarkeder.
Crispy chiliolie – Den sprøde chiliolie er perfekt til denne ret hvis man vil have den lidt ekstra stærk. Det er nogle i vores familie helt vilde med. Man kan købe chiliolie færdig eller lave sin egen. Find vores opskrift på crispy chiliolie her.

Servering

Vi serverer retten som den er i ramenskåle. Du kan godt servere lidt ekstra gnavegrønt til hvis du synes, men det plejer vi nu ikke altid.
Har du prøvet opskriften?Fortæl os hvad du synes om den!

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Egevej 3, 6520 Toftlund

[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.