Nem og lækker asiatiskinspireret aftensmad. Lækre japanske gyoza lavet i et fad med nudler og en lækker sauce, så du får et helt måltid i et fad i ovnen på en gang. Nemt og hurtigt og vi sparer på opvasken.
Find et fad frem på cirka 22x30 cm. Kom rød karrypasta, soya, oyster sauce, sesamolie, fish sauce ned i fadet, og riv ingefær og hvidløg fint ned oven i. Rør det hele godt sammen.
Tilføj kokosmælk, kogende grøntsagsbouillon og spinat i fadet, og rør det hele godt rundt. Kom nudler og gyozaer ned oveni væsken.
1 ds kokosmælk, 7 ½ dl grøntsagsbouillon, 100 g friske spinatblade
Vend dem rundt, så de bliver smurt godt ind i saucen, eller brug en ske til at øse sauce hen over det.
200 g æggenudler, 20 frosne gyoza
Dæk fadet med staniol og sæt det i ovnen i 25 minutter ved 180 grader varmluft.
Efter 25 minutter, når gyozaer og nudler er færdigtilberedte, tager du fadet ud af ovnen og fjerner staniolen.
Vend det hele godt sammen i fadet, og drys hakkede forårsløg, sesamfrø og sort sesam på toppen, og server med crispy chiliolie til dem der vil have lidt ekstra spice.
Rød karrypasta - Der er stor forskel på styrken, den jeg har brugt er sådan en god familievenlig en fra Brugsen. Hvis du bruger en der er meget stærk, må du lige prøve dig frem med mængden.Gyoza - Jeg kommer frosne gyozaer direkte i fadet. De behøver ikke tøes op først. Jeg køber altid mine gyozaer i ABC Lavpris. De smager virkelig godt, og prisen er god. De kan også købes i andre supermarkeder.Crispy chiliolie - Den sprøde chiliolie er perfekt til denne ret hvis man vil have den lidt ekstra stærk. Det er nogle i vores familie helt vilde med. Man kan købe chiliolie færdig eller lave sin egen. Find vores opskrift på crispy chiliolie her.
Servering
Vi serverer retten som den er i ramenskåle. Du kan godt servere lidt ekstra gnavegrønt til hvis du synes, men det plejer vi nu ikke altid.