Vi er blevet helt vilde med burrata, og at servere burrata med bagte tomater og pinjekerner og lidt godt brød til er bare en favorit.
Det fungerer som en lille forret, tilbehør til aftensmaden eller som en tapasret i sammenhæng med andre små retter.
Den cremede burrataost sammen med de søde bagte tomater, frisk basilikum og lidt ristede pinjekerner er bare en skøn mundfuld.

Mere hverdagsmad
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Vask tomaterne og skær dem i halve. Læg de halve tomater i et ildfast fad med skæresiden opad. Hæld olie over tomaterne og drys dem med frisk timian, salt, peber og sukker.300 g cherrytomater, 1 spsk olivenolie, 1 spsk frisk timian, 1 tsk sukker, 1 tsk salt, Peber
- Sæt fadet i ovnen, og giv tomaterne 35-40 minutter ved 180 grader varmluft. Tag dem herefter ud og lad dem køle lidt ned. De må gerne være lune når de skal spises.
- Kom pinjekernerne på en tør pande, og rist dem ved middel varme til de er let gyldne.20 g pinjekerner
- Kom burrataen på et fad eller en tallerken, og åben den op så den flyder ud. Læd de bagte tomater rundt om, og top med hakket frisk basilikum og de ristede pinjekerner samt salt og peber.1 burrata, ½ dl frisk basilikum, Salt, Peber
- Server med brød eller flutes til.