Populært:

nyhed madplaner i madformadelskere app

Download

Mad for madelskere app

Hent den officielle App for Madformadelskere.dk – I app’en vil du finde +700 opskrifter på nem og smagfuld mad som hele familien vil elske.

Vi tror på at alle kan lave god og nærende mad til familien, også i hverdagen. Vores mission er at gøre det nemt og overskueligt at lave lækre hverdagsretter, som hele familien vil elske at spise, og som man også kan lave med ungerne i køkkenet.

I app’en vil du finde opskrifter på alt lige fra hverdagsmad til bageopskrifter og desserter. Du vil også kunne finde guides og opskrifter inden for forskellige tilberedningsmetoder som sous vide, grill og røgning.

Der vil hver uge blive tilføjet nye spændende retter til app’en, så du kan blive ved med at få ny inspiration til ugens madplan.

Som noget nyt får du også et forslag til en ugentlig madplan. Den kan du bruge direkte eller bruge den som inspiration til at lave din egen madplan.

I appen kan du læse alle vores opskrifter, og du kan gemme dine egne favoritter som bogmærker, så du altid har dem lige ved hånden.

Rigtig god fornøjelse med madlavningen.


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.